- Член од
- 25 октомври 2011
- Мислења
- 663
- Поени од реакции
- 719
Да.А ти адвокат си му Хидинк??/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да.А ти адвокат си му Хидинк??/
Јас само да ги предупредам фановите на конкурентските екипи кои ќе имаат на ум да пишат нешто тука. Двајца имаат опомена, уште една опомена и одмор недела дена.
Јас само да ги предупредам фановите на конкурентските екипи кои ќе имаат на ум да пишат нешто тука. Двајца имаат опомена, уште една опомена и одмор недела дена.
Џабе ќе ги критикуваш, сувишно е... Ако ја гледаше утакмицата се надевам не поврати. Поочаен Интер немам гледано најсериозно, сум го гледал Интер во слаби изданија и во времето на Мурињо, Манчини, Купер ама вакво издание како денешново не сум видел. Прво си викав ај ќе даде гол Пацо бар да не изгубиме ама пред да шутне викам а зашто па да даде кога не заслуживме, џабе ќе им скинеме два бода на Удинезе. Џабе е сега и тренер да сменат и играчи у јануар да купуваат сезоната е отидена, тешко и до тоа трето место да дојдеме ама ај Италија е ова ништо не се знае.Ни критика не смееме да дадеме ?![]()
Vidi go pazzini kako zali ko da e umrel nekogo,brej nekak slikata mi e nogo zalosnaхахаха Камби со капитенската лента на која пишува ЈZ.
Па види, пенал утна и ептен му беше криво, се примети тоа, а и јас приметив дека и покрај очајната игра на Интер Пацо некако највеќе се труди, трча и игра пресинг нонстоп али што да правиш неможе човекот сам, а и нема кој топка да му даде во отсуство на Снајдер и Маикон.Vidi go pazzini kako zali ko da e umrel nekogo,brej nekak slikata mi e nogo zalosna![]()