Фан Клуб: Интер

Читајте бе странски релевантни медиуми, бар за ова, овие Екипа ок се за спортов кај нас, баскет, фудбал, али овоа многу погрешно го превеле односно, многу погрешен наслов ставиле.

ФФП милион посто ќе има во иднина, само ете нема да можат трансфер ембарга да стават за тимовите ко казна, односно да не можат фудбалери да купуваат, а не дека ништо нема да има од финансискиот фер плеј, једино може да се пролонгира за една година ако има многу клубови кои нема да ги исполнуваат условите.
--- надополнето: Nov 25, 2011 1:20 AM ---
Сеа имаше на Скај спорт 24 дека Милан најверојатно ќе го договори Тевез . Пишете пропало и на наредната сезона , на оваа е пишано
Тип некој, одговорен за трансфериве на јужноамериве, фифа-агент, убеден е и вика дека никад наводно не грешел, прв пат иначе го начекав типов по порталиве, дека Интер ќе го ангажираат Тевез а ова е мамка само за нив за да искешираат пари а не да позајмуваат и слично.

Милан сакаат прво позајмица, тоа го сакаа и Интер ( а Сити сакаат да се отарасат од него од старт без да има ниту најмал простор дека може да им го вратат ), па баш да видиме тука како ќе се одигра, и да видиме дали типов кој тврди дека никад не греши ( не знам што претходно рекол а погодил ) е во право.

Kaко проблем за Милан се наведува фактот што Тевез нема да игра во ЛШ, а за Серија А ги имаат Пато, Робињо и Ибра, повеќе од доволно за силен напад, проблемот им се јавува во ЛШ каде сакаат уште една адиција плус со оглед дека го изгубија Касано.

финансиски фер плек ке има само разгледуваат какви казни да има за да не нарушат закони ова она прво сакале нешо демек да не им ги пуштаат да играат тие играчи што ги купиле поради кои тимот отишол у минус али неможело зашто ке имало тужби ау затоа се размислува какви казни али фер плеј како и да е ке има

Снајдер, Пацини, Тевез и Алварез. Умирам да ги видам заедно како играат.

И уште нешто, Алварез мора да игра прв тим, секоја утакмица. Ќе умрам ако го упропастат овој играч...
Ќе си умраш млад ако ги чекаш да играт во прва постава сите заедно

Снајдер, Пацини, Тевез и Алварез. Умирам да ги видам заедно како играат.

И уште нешто, Алварез мора да игра прв тим, секоја утакмица. Ќе умрам ако го упропастат овој играч...

Tи тоа,а јас сакам да не ги гледам веќе во Интер Сакатиноги,Милито,Киву,Станковиќ и остали пациенти.
На нивно место сакам да ги гледам Бејл и Тевез,ама кој не прашува нас :icon_lol:

Piero Ausilio se trenutno nalazi u Brazilu,i siguran je da će dovesti dva mlada igrača iz Brazila u janurskom prelaznom roku.
Govori se o Juan Jesus(Internacional) i Paulinho(Corintians 23god, veznjak)

Лоша вест:
Лусио се повредил во аут че биде 1 месец. :mad:

☻Алварез: “Интерист од детство. . ."

"Во моето семејство речиси сите се за Интер поради фактот дека тука
играле многу Аргентинци, и ја сум навивал за овој тим уште од мал.Пред
да потпишам со Интер имав телефонски повик од Занети, тој ми рече
дека тука ќе најдам едно големо семејство и дека Интер е најголемиот
клуб во Светот.Сега кога сум тука се уверив дека бил во право."

--- надополнето: Nov 25, 2011 3:23 PM ---

Protiv Siene Ranieri je odlucio da krene u formaciji 4-1-4-1.Zbog povreda nedostaju Snajder,Lucio i Forlan dok su lakse povrijedjenji Coutinho i Poli tako da se Ranieri nece kockati sto se tice Coutinha.U odbrani bi trebali poceti Zanatti,Samuel,Ranokia i Nagatomo.Ispred njih trebao biti Motta a u vezi Cambiaso i Stankovic a po krilima Alvarez i Zarate dok bi u napadu bio Pazzini...NEPROCJENJIVO JE VIDJETI KAKO MORATTI DOLAZI NA TRENING I KAKO GA IGRACI POSTUJU A I ON NJIH...FORZA INTER ! ! !

Би сакал да ги видам во живо Спасов и Кировски од фан клуб Милан :D..многу ме интересира нинвната стурчност во врска со фудбалот:D

Се враќа во мода името на Герет Бејл.Дејли Мејл денес пишува дека
Тотенхем е спремен да го продаде Велшанецот за сума од 50 милиони.
Таблоидот пишува за една понуда од Интер од 20 милиони и бонусите
околу 40 милиони.-->ako vi se veruva vo ovaa :)
375321_283306398374825_204494089589390_787995_95520798_n.jpg

☻Последните вести од Бразил велат дека Хуан Хесус е веќе играч
на Интер,и дека ќе му се приклучи на тимот во Јануари.Се вели дека двете страни се договориле за трансферот,и сега се чека само да биде официјално.

Спасов, секоја нова вест со различен фонт ја пренесуваш.. :cuc:
Не дај боже Меси да го „земиме“ кизне како ќе ја пренесиш вестта :D

☻Последните вести од Бразил велат дека Хуан Хесус е веќе играч
на Интер,и дека ќе му се приклучи на тимот во Јануари.Се вели дека двете страни се договориле за трансферот,и сега се чека само да биде официјално.

Спасле пак со дојави почна а ?
На процент си,стандардна плата со можност за бонуси,хонорарно или онака од кејф ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom