Фан Клуб: Интер

neee taka prijatele inter se vraka vo realniot svet tamu kade sto pripaga a juve vo svojot onoj do 2006 site znaeme deka od toa najvise se plasite od shampionskiot juventus pa i zatoa mislam deka godinava ke gi zamenime lanskite mesta
Daleko se od sampioni oste

Јас пак мислам Мунтари да игра средина нема сигурно да падне квалитетот на средниот ред.

А овој судијата никаква казна шефот на судиите денес објави дека нема да го казнат Роки имал само ``лош ден``.Интер вината во своите редови да ја барал.Роки бил светски судија.
А Роки неказнет но затоа гледајте сега казни во Интер велат Цезар три натпревари заради ``вербален деликт:)`` Морати и клубот и тие ќе јадат казна и уште некој играч.

Е добро де ...јасна е целта - да не се дозволи интер да иде во ЛШ идната година =) За трофеј не ни праам муабет со вакви судии(а и тимот не ни е укомпониран) али за 2ро/3то место гарантирам дека иаме и те како екипиште .

Јас пак мислам Мунтари да игра средина нема сигурно да падне квалитетот на средниот ред.

А овој судијата никаква казна шефот на судиите денес објави дека нема да го казнат Роки имал само ``лош ден``.Интер вината во своите редови да ја барал.Роки бил светски судија.
А Роки неказнет но затоа гледајте сега казни во Интер велат Цезар три натпревари заради ``вербален деликт:)`` Морати и клубот и тие ќе јадат казна и уште некој играч.
Незнам зошто те чуди ова со казниве јас после натпреварот пишав дека ние ќе го извлечеме подебелиот крај. 100% ќе не казнат. :mad:

Втор пат од кога ти си се логирал Спасов, минимум четврти пат е, а може и петти, Инлер ми беше еден од поомилените играчи на онаа генерација на Удинезе која бајаги му се допадна и на Мур, Кваљарела, Асамоа ( уште е таму ), Инлер, Исла ( сеуште во Удинезе ), Запата, Алексис Санчез ...

Моментално играчи од таму кои вредат и кои можат да играат во било кој голем тим се Ханданович, Армеро ( лев бек, и на Бене знам омилен му е ), Асамоа, Исла, за Интер адекватни сите, освен голманот, нема потреба од него, Армеро ќе биде светска класа од фудбалер доколку успее да заигра за голема екипа, во тоа немам сомнеж, на место на Камби, Асамоа е повеќе од адекватен ( истото важеше и за Инлер ), Исла може да игра и во средина каде што се Дејо, Мота, Оби, а и по потреба во Удинезе игра и ко десен бек и ко десно крило, Занети тип на играч е.

Алал нека им е како ги вадат фудбалериве, Запата, Санчез и Инлер ги купија за помалку од 5 милиони евра, во пакет, сите тројца, а од нивната продажба се на се накај 60 милиони евра ќарија.

Е сега имаат и пехови, Мунтари :mad:, али и него го продадоа за голема сума во Портсмаут, накај 10 м евра, а Интер го купија за 16м евра плус бонуси :mad:, ееј, каква нерешлива мистерија е овој човек, вредел 16м евра, има освоено тројна круна ... за негова жал постои јутуб а и ред други работи кои денес ги документираат работиве прецизно, а со оглед дека гарант ќе ги лаже децата и внуците, тешко него кога ќе знаат да ракуваат со тастатура и маус.

Ja би го додал и Армеро ...

Пуста ваша неисполета желба.......ај гитла и никој не те праша!
dobro bidi malce kulturen nemoj da bidis tipicen sinterista pederce edno
--- надополнето: Oct 3, 2011 2:53 PM ---
Пуста ваша неисполета желба.......ај гитла и никој не те праша!

А да не замарате во наш фан клуб може, си имате свој и таму замарајте :cautious: Мрш!!!!!
--- надополнето: Oct 3, 2011 3:16 PM ---
Милито,Кордоба, Цезар пре можна суспензија од 3 натпревари. :eek:

А да не замарате во наш фан клуб може, си имате свој и таму замарајте :cautious: Мрш!!!!!
Дај линк :)

Малку им беше ... Скроз сакаат да го уништат Интер ... Простаци .. Свесни се дека сме најдобри па гледаат како да не кутнат од врвот ... Во Мај пак се ќе си биде на свое место ... А на роки да даде Господ сите да му плачат само попот да му пее !!!

Како прво никаде не те навредив и никаде не покажав некултура туку ти си тој што покажува типичен идиотизам со тоа што доаѓаш во овој фан клуб само за да провоцираш наместо да напишиш нешто што држи вода и е во рамките на границите!

Ja би го додал и Армеро ...
Па ко што гледаш додаден е, него во тој дел од постот алудирав на тимот што го имаа пред некоја сезона.
--- надополнето: Oct 3, 2011 4:30 PM ---
Зашто Милито и Кордоба ?!

Инаку пред некоја сезона кога Мело го отера судијата у три лепе, не заработи ниту црвен ниту суспензија ( а Маикон коло претходно беше казнет 2 или 3 меча за иста работа али он доби директен црвен ), а федерацијата се изјасни, иако снимките јасно покажуваат што рекол Мело, судијата тоа го слушнал но не реагирал соодветно и они не се надлежни во таква ситуација да го суспендираат.

А сега Роки мислам дека многу добро го ислуша Цезар дур овој го отера у три лепе.
--- надополнето: Oct 3, 2011 4:34 PM ---
Inter have been hit with suspensions and fines following their protests in Saturday’s controversial loss to Napoli.

The Nerazzurri suffered a 3-0 reverse at the Stadio Meazza in a game where the decisions of referee Gianluca Rocchi infuriated the home side.

Midfielder Joel Obi was sent-off during the match, while boss Claudio Ranieri was sent to the stands at half-time.

Both have subsequently been banned for the Week 7 trip to Catania.

Meanwhile, Ivan Cordoba and Diego Milito have been fined €10,000 each for their protests, while captain Javier Zanetti has been handed a €1,500 penalty.

Inter, as a club, have been fined €8,000 too.

Three other players will miss the Week 7 ties through suspension – Kevin Prince Boateng of Milan, Palermo’s Federico Balzaretti and Bologna’s Diego Perez.

Значи со Цезар ништо, што е добро, мислам дека претерано ќе беше да го казнеа и него.

Ме пизди шо Занети јаде КАЗНА за протест ....најМИРНИОТ фудбалер у историја на фудбал

Според мене се испазарија еве и Морати сега дал помека изјава гледам.
Роки нема да биде казнет но и на Интер нема ни еден играч да биде суспендиран.
Подобро ваков пазар отколку да ни казнеа неколку играчи.

А колку голема грешка има Интер направено за Инлер човекот е едем од најдобрите ДМ го пратам оваа сезона машина човек.На чекор беше од Интер ,требаше само да го затвори трансверот но Интер се откажа ,столб ќе ни беше во средина голема грешка на управата.
Исто и Тиаго Силва спаѓа тука чекал еден месец Интер да го затвори трансверот но Интер се откажа.
За мене Тиаго Силва е најдобриот штопер во светот страшна физика и брзина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom