Фан Клуб: Интер

P.S. Колку страшно добар потег направија Наполи со купувањето на Инлер. Дечкото вреди и повеќе од 16 м. евра. Какви шанси само знае да создаде, тоа го може само он и Снајдер. Никој друг!
Ja kога праев муабет за Инлер тука дел од членството просекус го правеа, а беше цел и на Мурињо ..
Инаку имам кажано али еве за тие што не знаеле, Бранка минатата година, последниот ден од трансфер рокот го договори Инлер, се беше готово, согласност имаше и од Удинезе а и деталите од договорот беа средени, сумата беше мала, мислам дека и под 10 м евра, не е ни битно но во последен момент Морати го откажа трансферот односно не стави потпис на целиот договор и се отиде во неповрат, причините само он ги знае.

А што убаво ќе дојдеше на моменталниов тим, а и на тогашниот, на таа позиција лани крпеа со еден мочан ХХххаржа, оваа година единствено Поли што дојде за тој дел од теренот а и Оби веќе влезе во комбинација за прв тим, али уз овие и Инлер да го имаа и ете ти средена средина каде покрај нив ќе беа и Снајди, Алварез, Коутињо, обезбедени за наредни 5-6 сезони, вака фали уште 1 играч, ќе видиме што ќе бидне од Куцка кога ќе дојде ...

What's done is done, одиме напред.

Ja kога праев муабет за Инлер тука дел од членството просекус го правеа, а беше цел и на Мурињо ..
Инаку имам кажано али еве за тие што не знаеле, Бранка минатата година, последниот ден од трансфер рокот го договори Инлер, се беше готово, согласност имаше и од Удинезе а и деталите од договорот беа средени, сумата беше мала, мислам дека и под 10 м евра, не е ни битно но во последен момент Морати го откажа трансферот односно не стави потпис на целиот договор и се отиде во неповрат, причините само он ги знае.

А што убаво ќе дојдеше на моменталниов тим, а и на тогашниот, на таа позиција лани крпеа со еден мочан ХХххаржа, оваа година единствено Поли што дојде за тој дел од теренот а и Оби веќе влезе во комбинација за прв тим, али уз овие и Инлер да го имаа и ете ти средена средина каде покрај нив ќе беа и Снајди, Алварез, Коутињо, обезбедени за наредни 5-6 сезони, вака фали уште 1 играч, ќе видиме што ќе бидне од Куцка кога ќе дојде ...

Оваа го пишаш по втор пат го имав читано претходно.То је то Морати решава така да што е имал на ум тогаш само тој си знае.

Ај бе не заебавај, два и пол сато е.

Ivanov дај кажи уште некој виц жити мене...

Ама колку ќе добиваше шанса? Реално со 5-6 утакмици не се напредува, знаеш дека во Интер Камби, Занети, Станковиќ имаа загарантирани места, и лани, па и оваа сезона скоро. Тука е и Мота.
Он напредуваше во Удине ненормално бидејќи играше и бидејќи играа добро. Сакам да кажам, имаше добра средина за напредок и максимално ја искористи, и он, и Санчез, и Армеро.
Што би било кога би било е работава, и јас сакам сега да го видам во Интер, или пред почетокот на сезонава, исто и Кавани кој се нудеше на Интер, али тоа е...

Втор пат од кога ти си се логирал Спасов, минимум четврти пат е, а може и петти, Инлер ми беше еден од поомилените играчи на онаа генерација на Удинезе која бајаги му се допадна и на Мур, Кваљарела, Асамоа ( уште е таму ), Инлер, Исла ( сеуште во Удинезе ), Запата, Алексис Санчез ...

Моментално играчи од таму кои вредат и кои можат да играат во било кој голем тим се Ханданович, Армеро ( лев бек, и на Бене знам омилен му е ), Асамоа, Исла, за Интер адекватни сите, освен голманот, нема потреба од него, Армеро ќе биде светска класа од фудбалер доколку успее да заигра за голема екипа, во тоа немам сомнеж, на место на Камби, Асамоа е повеќе од адекватен ( истото важеше и за Инлер ), Исла може да игра и во средина каде што се Дејо, Мота, Оби, а и по потреба во Удинезе игра и ко десен бек и ко десно крило, Занети тип на играч е.

Алал нека им е како ги вадат фудбалериве, Запата, Санчез и Инлер ги купија за помалку од 5 милиони евра, во пакет, сите тројца, а од нивната продажба се на се накај 60 милиони евра ќарија.

Е сега имаат и пехови, Мунтари :mad:, али и него го продадоа за голема сума во Портсмаут, накај 10 м евра, а Интер го купија за 16м евра плус бонуси :mad:, ееј, каква нерешлива мистерија е овој човек, вредел 16м евра, има освоено тројна круна ... за негова жал постои јутуб а и ред други работи кои денес ги документираат работиве прецизно, а со оглед дека гарант ќе ги лаже децата и внуците, тешко него кога ќе знаат да ракуваат со тастатура и маус.

Тоа е тоа ИОсоно, идам да си го продолжам филмчето...

Кариерата на Мунтари низ слики

SullyMuntari_1071758.jpg

426-mourinho-muntari--125129091397518500.jpg

bd8a1f167330f6a2a3585eb.jpg

f_14eto.jpg

images

Sulley+Muntari+Davide+Santon+AC+Siena+v+FC+qawac8gb1cXl.jpg

Inter-Roma-Coppa-Italia.jpg

Inter-World-Champions.jpeg

Muntari-and-his-girlfriend-Menaye-Donkor.jpg

Sulley-Muntari-and-Menaye-Donkor-in-close-up.jpg

tumblr_lpbsvgWzH41qh3jm3.jpg

ffffuuuu_RE_Who_remembers_this_game-s513x387-231499.jpg

Gianluca Rocchi will be suspended for 2-3 games after his disastrous performance in Inter-Napoli on Saturday. This is the decision of Stefano Braschi and Marcello Nicchi (president of Associazione Italiana Arbitri) after a 40-minute conversation.

Inter's request of not having Rocchi as ref EVER AGAIN was rejected. So it is very likely that the next time Inter will have Rocchi as referee is in next spring and in an match that considered to be an easy one.

Незнам овие играчиве на јувентус што се избламираатолку се радуваат на 5 коло ко е да е последно во сериа А и освоија титула.А и немат некој си посебен тим за титула ного далеко се од такоф тим имат премногу себичнаци во тимот.Ного ќе ми биде кејф кога ќе паднат ко лани во формата и ќе губат од никакфи екипи е тогаш ќе има народ за заебаване кои сеаг сеглупират со тоа што на 5 коло се 1 на табелата..........Ајде Интер каде си пронаоги се побрзо заедно со Милан да им покажаме ан губрентус кај им е местото
neee taka prijatele inter se vraka vo realniot svet tamu kade sto pripaga a juve vo svojot onoj do 2006 site znaeme deka od toa najvise se plasite od shampionskiot juventus pa i zatoa mislam deka godinava ke gi zamenime lanskite mesta

neee taka prijatele inter se vraka vo realniot svet tamu kade sto pripaga a juve vo svojot onoj do 2006 site znaeme deka od toa najvise se plasite od shampionskiot juventus pa i zatoa mislam deka godinava ke gi zamenime lanskite mesta

Пуста ваша неисполета желба.......ај гитла и никој не те праша!

Доста со Мунтари. Дечкото со ништо не заслужува толку да го хејтате, навистина. Знам имаше неколку грешки на неколку натпревари, и ја многу сум го пцуел, али моментално и не игра, и не добива шанса редовно, од каде ви доаѓа "мотивацијата":pos: да го хејтате човекот, стварно. Јас мислам дека ја изгубил самодовербата, не дека е лош играч, кога можеше покрај Мурињо да игра супер, па мајката сигурно не заборавил да игра фудбал и сега.

пс. Има многу пред него, кои навистина заслужуват моментално да ги хејтаме, играчи кои им се загарантирани местото во почетниот состав, да не почнам сега да ги именувам, бидејќи пола тим би требало да ги пишам, па и ги знаете сами.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom