Фан Клуб: Интер

И миланезиве се залат од рицоли многу како што ние се жалиме од овој роки (балбоа :P )па сакав да те питам дали го гледа јувентус милан и ако си го гледал да не направи и овој некој испади ко овој насиов што суди вчера
Бене сакаше да каже дека не прати Сериа Б.
(ќе смислев нешто појако ама нејќам да ме престигне :) )

И миланезиве се залат од рицоли многу како што ние се жалиме од овој роки (балбоа :P )па сакав да те питам дали го гледа јувентус милан и ако си го гледал да не направи и овој некој испади ко овој насиов што суди вчера
Не, од тоа што јас го гледав. Иако вториот гол требаше да им го поништат на јувентус ако идеме по правилото на пасивен офсајд бидејќи Матри се обиде да ја удри топката што и те како влијае на реакцијата на голманот.(мислам дека беше Матри и мислам дека беше во офсајд).
--- надополнето: Oct 3, 2011 12:01 AM ---
Бене сакаше да каже дека не прати Сериа Б.
(ќе смислев нешто појако ама нејќам да ме престигне :) )
:pos: :pos: :pos:

Извини што те цитирам :)

Не, од тоа што јас го гледав. Иако вториот гол требаше да им го поништат на јувентус ако идеме по правилото на пасивен офсајд бидејќи Матри се обиде да ја удри топката што и те како влијае на реакцијата на голманот.(мислам дека беше Матри и мислам дека беше во офсајд).
Ок, од сега па натаму кога ќе каниме гости во фан-клубов прво ќе се договараме како фамилија, важи?
барем за палави деца да важи ова

Рамче бил во Италија. Многу му се одело во тоалет и влегол во едно јавно ВЦ.
Чукнал на првата врата и одвнатре се чуло:- Моменто! Чукнал на втората:-
Моменто! Чукнал на третата:- Моменто! Рамче се изнервирал и викнал:-
Моменто, моменто ама јас ќе какам на цименто!

Рамче бил во Италија. Многу му се одело во тоалет и влегол во едно јавно ВЦ.
Чукнал на првата врата и одвнатре се чуло:- Моменто! Чукнал на втората:-
Моменто! Чукнал на третата:- Моменто! Рамче се изнервирал и викнал:-
Моменто, моменто ама јас ќе какам на цименто!
Чекај, како е ова поврзано со физика?

Ок, од сега па натаму кога ќе каниме гости во фан-клубов прво ќе се договараме како фамилија, важи?
барем за палави деца да важи ова
Koga ќе каните гости во фан-клубов прво мора да даде завет дека нема да говоре лошо за Интер и против Интер и ќе се заколне дека ќе зборува лошо само за конкуренцијата.АМИн
547ioi.jpg

--- надополнето: Oct 3, 2011 12:09 AM ---
Не е физика нешто билиско до хемија :P

^ Брат зона сумрака е со тебе морам да почнам да те следам. Ти или ќе ме одведеш до милион долари или до бездна :pos:

ЕДИТ: не тебе Бене, не знам зошто се мешаш секаде :)

Не е моменто сега за физика !

П.С Ivanov го гледам вечерва, изгорен е да се здружиме со миланезиве :) И таму флертува гледам....

Не е моменто сега за физика !

П.С Ivanov го гледам вечерва, изгорен е да се здружиме со миланезиве :) И таму флертува гледам....
Таман јас јадев бурек дека фановите на Интер не заземале страна... :)

Ми отиде репутацијата... :)

^^Тебе уште кога си го кажал тоа ти отишла репутацијата, оној Марли цело време завзема страна, накај Милан...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom