Фан Клуб: Интер

Со нервози ништо нема да направат најмногу да ни искулчат уште некој.
Да дадат 103 посто може да свртиме.

Премногу разбирлива нервоза во нашиот тим.Ајде имаме уште едно полувреме,ќе биде ѓаволски тешко но ќе пробаме да извлечеме поволен резултат.ЗАРАТЕ ИН,а Форлан Гитла.Да бидеме реални и Пацини засега не е на ниво!

Браво Роки, првиот жут на Оби непостоечки фаул, вториот жут за пенал, фаул направен надвор од шеснаестерец, пеналот одбранет, Кампањаро пред шут внатре во шеснаестерец, тоа и режисерот покажуваше ...

Како што знам и од двете екипи не смее да се има играчи внатре во шеснаестникот, а убаво се гледаше дека и од Интер имаше некои внатре кога Хамшик тргна да го изведе пеналот.

The players other than the kicker must be located:
• inside the field of play
• outside the penalty area
• behind the penalty mark
• at least 9.15 m (10 yds) from the penalty mark

Па обично судиите се “меки“ во вакви ситуации и оставаат играта да продолжи. Него што немаше пенал немаше... тоа е друг муабет.

И Мите, Кампањаро влезе пред шутот на Лавеци, јебига ... и тоа исто така е пропуст на судиите, после ова гарант ќе бидат казнети али џабе, штетата е веќе направена, со бод би бил (пре)задоволен.

Син мислам дека и Лусио влезе пред да го шутне Хамшик пеналот.

Odamna ne sum pishal na forumov.Ova sto go gledam od nepismeniov me revoltira, ama ne unisti i mislam deka so namera .Kako samo trcase da dava vtor zolt uhhh ....

СУДИЈА ПЕДЕР!!!

Одлична утакмица на Оби ја упропасти судијава со првиот жолт а потоа и со црвениот.

Од првово полувреме особено се гледа колку сме поопасни по десната страна со Маикон.

Не ми се збори ништо за утакмицава, судијава ја уништи максимално...

Роки ќе свирне пенал за Интер во второ, само ќе треба некој да падне во противнички шеснаесетник.
Интер тепал екипи и со 10 играчи, треба само на почеток на второ силно да притиснат. Ако падне брзо гол ќе тепаме.

Алварез тапа, Маикон влегува во форма, Оби o_O не е криво детето, се случуваат и такви работи. Повеќе е крив Нагатомо после одбранетиот пенал на Цезар не пратеше игра воопшто.

Ќе ја свртиме за инат од судијава глуп , да му ебам матичниот број да му ебам куртон дупнат еден , пичка ли му матерна негова све да му ебам женско да му изебам , со извинење !

Син мислам дека и Лусио влезе пред да го шутне Хамшик пеналот.
Влезе али ако некој тука треба да го јаде тоа е противничкиот играч, се знае кој има а кој нема предност тука, нејсе и тоа, пеналот беше направен надвор од шеснаестерец, ова со Кампањаро е секундарно иако и тоа е грешка ...

Ма ќе им докажар на пе*ерчињата од играчи на наполи па до таму нека е !!!!!!!!!!!! INTEEEEEERRRR !!!
--- надополнето: Oct 1, 2011 7:48 PM ---
Ќе ја свртиме за инат од судијава глуп , да му ебам матичниот број да му ебам куртон дупнат еден , пичка ли му матерна негова све да му ебам женско да му изебам , со извинење !
Ако некој треба да се извини тоа е судијава за сите бруки кои ги направи на натпреварот !!!

Со нервози ништо нема да направат најмногу да ни искулчат уште некој.
Да дадат 103 посто може да свртиме.
Лесно е ова на форум да го напишеме, нив кузнае како им е, ова е најлошо за еден фудбалски тим, капак на Се Роки си продолжи со делењето жолти и пола одбрана е '' пожолтена '' а со овој убер брз напад на Наполи треба поагресивно да се игра во одбраната.

А за Оби и '' пеналот '', кој к*р Самуел не ја исфрли претходно т.е. зашто Киву малоумниот не легна на терен, видете репетиција пред пеналот и обрнете внимание стриктно на Киву ...

Отидоа нашиве ваму и еве што се случува... добро е што уште немаме организирано помасовно гостување...

Е сеа судијава не е крив , нагасаки ни бил ни ке бидет фудбалер за во Интер ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom