Фан Клуб: Интер

Велат Кутињо бил одличен јас очекувам многу од него има одлична техника еден е од ретките во Интер кој може да издрибла играч.Физички да зајакне малку и ќе биде одлично.
Само не му е позиција на крило тој е ист како Снајдер или полушпиц или треквартиста што викат Италјанците.

Проблемот е следен, Атлетико се пласираа во плеј оф меч за Лига Европа а претходно Форлан или играл или бил на клупа, сеедно, што значи според пропозициите на УЕФА не смее да игра до Јануари во ЛШ.
И Ночерино играше за Палермо ама они отпаднаа во раната фаза на ЛЕ и затоа има право за настап за Милан од старт на ЛШ.

Групата мора да се заврши на прво место за да не си направиме одма компликации. До декември ќе имаме јасна слика колку сме кадарни.

Групата мора да се заврши на прво место за да не си направиме одма компликации. До декември ќе имаме јасна слика колку сме кадарни.
сакаш да кажеш... дали сме за 3то место, или за........ 6то :)

сакаш да кажеш... дали сме за 3то место, или за........ 6то :)
Дали има смисла да се замараме со тоа дека кога ќе се врати Форлан имаме некакви шанси во ЛШ, или да баталиме надежи со повреме.

Јас бев за второто до денес, кога Македонија прописно ја исчука Гејлада. Онака баш... Така да сега, ЛШ за Интер ми изгледа како заебанција, anyone can do it :)

Од кај испадна глупоста за Форлан ??? Нели беше - ЛЕ нема везе со ЛШ ???

Глупости .....

Од кај испадна глупоста за Форлан ??? Нели беше - ЛЕ нема везе со ЛШ ???

Глупости .....
Имало секогаш везе, незнам од кај ова, само сега малце нелогично е што Ночерино ќе има право на настап иако и он играше во ЛЕ али Палермо отпаднаа, а Форлан такоџе во истата фаза играл али они се пласираа понатака, а во наредната фаза Форлан не играше.

Nisto strashno, samo bi trebalo da znaat vakvi sitni raboti. Chudno kako go propustile ova, ama i podobro, deka ke se svrtea kon Palacio.

Sega, se znae dali ke moze da go vikaat Kastanjos, ili toa e toa?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom