Фан Клуб: Интер

types_of_painkillers.jpg

Се читаме утревечер после 19h...

тенкју :cuc:
--- надополнето: Aug 31, 2011 12:59 AM ---
types_of_painkillers.jpg

Се читаме утревечер после 19h...
Другар јас имам аналгин и ош едни как тие црвените шо се на сликата ќе завршат ли работа или да купувам утре нешто отровче ланата или слично :P

Hours 23:45 - Sulley Muntari has now rejected all proposals submitted to the Inter from Italy and abroad. Tonight, as reported by fcinter1908.it national premiere, we tried Galatasaray. We'll see tomorrow if you convince the Ghanaian ...

Нејќе и нејќе...
Да земаш и ти 2-3 милиони годишно за шетање низ Милано да те прашам дали ќе си идеш. Лесно е вака од пред тастатура да се збори :)

Јас не знам шо се замарате дотолку...како што напиша Менхетен ако пристигне Тевез ќе дојдиме на исто ниво како што бевме минатата година кога имавме катастрофална сезона и изгубивме од кој ќе стигниме...вака сме уште послаби и за никаде..!

Уште само еден ден надеж дека ке купиме добар играч,со Паласио ни еден фан нема да се задоволи па затоа се надевам дека Морати ке ни приреди изненадување во последен момент:)

Уште само еден ден надеж дека ке купиме добар играч,со Паласио ни еден фан нема да се задоволи па затоа се надевам дека Морати ке ни приреди изненадување во последен момент:)
Морати како и да е ке те изненади, само зависи какво изненадување имаш повеќе видови: Пријатно, непријатно изненадување. :pos:

олку напнато во фан клубов никогаш не било.... кизнај што не чека понатака:place:

Ако ми зимате нешо за роденден - нека биде тоа дрес од ПАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАСИО !

Тава е според нашо време дреме ми куро за италјанците тоа беше чисто вака да се претстави ситуациајта у последните 5 мин од завршувањето на прелазниот рок .А ако сакаш да биде точно земи поправи времето и постити го од ново
Е мајке ми ЛЕГЕНДА е мал збор за тебе. :pos:

Јас се снабдив веќе со потребните лекови. :pos:

Ќе станеш со надеж дека ќе се изненадиш со некој добар трансфер, ама ке се разочараш со веста дека се прават последни обиди за ангажман на пријателот со плетенката и ти се крши филм.
Позитвно http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=32147 , се спомнува Гуарин,ама се знае како ќе заврши тоа. Многу бил скап за нас.
smile.png

Добро бе, што прават овие !?

Ја, понеорганизирано работење на еден клуб на трансфер пазарот не сум видел одамна. Изглеа како да работиме комплетно без план и стратегија. Како сите одлуки да ни ги носи бремена жена.
Искрено, или Морати е целосно пред банкрот или пушат многу трава со Бранка. Друго логично објаснување немам.
А и зошто на тренер што континуирано, од почеток на кариера работи со крила без разлика на систем ( 3-4-3 , 4-3-3 whatever), сме запнале да му донесеме што поише напаѓачи што не се природно крилни. Дури и fucking Паласио беше многу подобар годинава кога играше поцентрално и поблсику до гол. Ако не им одговараше, уопште не требаше да го стават него како тренер, сигурно претпоставувале со каква формација би можел да игра тренер што сменил само две формации во последните години( не дека и Гасперини не е за кривење).

И недај боже сеа да им текне на англиските таблоиди да бидат во право за ова со Снајдер. Тоа не би било фер откако цело лето само јадеа гомна :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom