Фан Клуб: Интер

Платата на Пандев си ја плаќаат 50-50 Интер и Наполи нема никаква сума за рента.
Ако има таква таа ќе е вклучена во идниот трансвер на пример на крајот од сезона да го откупат Пандев за 7 мил во кои се одбиват 1,5 за изнајмувањето.Еве за Поли Интер плаќа 1 мил за изнајмување но има клаузула да го откупат за 6 на крај на сезона.Значи рената има кога има клаузула за откуп.
Линкче нешто...?

Денес прочитав дека Поли ги поминал медицинските тестови, а утре ќе биде презентиран како играч на Интер.

Играчот на Интер, Весли Снајдер, повторно се најде на радарот на Роман Абрамович.
Тој беше многу блиску до трансфер во Манчестер Јунајтед, а ги одби Манчестер Сити. Сега, лесно би можел да биде играч на Челси.
Како што пренесуваат медиумите, Абрамович нема да успее да го добие Лука Модриќ, па затоа ќе испрати понуда до Интер за Снајдер.
Интер од Челси бара 27.5 милиони фунти и плус Малуда.

Проблемот е што некои од нас навивачи на Интер не може уште да прифатиме дека Интер станува просек тоа е реалноста како падот на Лацио на времето.Имаме тренер просек играчи купуваме како што купуват Бешикташ или Спартак Москва.
Ќе помине време ќе прифатиме.

Ajде Ајде не се замарајте веке...Гледајте прво коло Интер - Палермо - тандемот на Интер ( IL PRINCIPE - MILITO - GLADIATOR - FORLAN).

Ного јак тандем шо да ти расправам.
Немора да ми расправаш....од такви скептици ко теве ми е преку .!.
--- надополнето: Aug 28, 2011 4:39 PM ---
Уште еден факт дека Гаспрерини мора да ја мења формацијата 3-4-3.
4 утакмици (Ман Сити, Милан, Олимпиакос, Киево) 10 гола примени. Да беше сега Гасперини тренер во Англија ке беше многу критикува низ медиумите

Немора да ми расправаш....од такви скептици ко теве ми е преку .!.
--- надополнето: Aug 28, 2011 4:39 PM ---
Уште еден факт дека Гаспрерини мора да ја мења формацијата 3-4-3.
4 утакмици (Ман Сити, Милан, Олимпиакос, Киево) 10 гола примени. Да беше сега Гасперини тренер во Англија ке беше многу критикува низ медиумите
Ние чекаме да почни сезоната, да примиме 10 гола во 4 утакмици, па после да го критикуваме, и накај декември-јануари да му ја удариме клоцата, а првенството да биди заминато у курац..

Прочитав едно мислење дека 3-4-3 е многу скапа формација, во смисла на тоа дека треба да има квалитетни напаѓачи на клупа за ротирање и евентуални повреди. Нешто што Интер фактички го нема.

Со скоро непроменети играчи во одбрана од времето на Мурињо, кога истата функционираше одлично, незнам чуму им се нови формации. Ние имаме материјал за 4-ка позади и не гледам што е проблемот...

.... 10 страни прочитав и ситуацијава моментална е....

FRUSTRATION.gif

Денеска Арсенал, утре Интер...

Потполно исто размислување имам со тебе и ми го зеде текстот...баш би сакал на некој натпревар да не разнесат 5,6 гола од почетокот на сезонава и да му ја видам фацата на Морати и Бранка на трибини....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom