Фан Клуб: Интер

Го гледаме со тој памет што ти го немаш, ај оди гледај Рома _ Братислава :tapp:
Dell'inesausta tua miseria godi.
Tanto ti valga, anima mia, sapere;
sì che il tuo male, null'altro, ti giovi.

O forse avventurato è chi s'inganna?
né a se stesso scoprirsi ha in suo potere,
né mai la sua sentenza lo condanna?

Magnanima sei pure, anima nostra;
ma per quali non tuoi casi t'esalti,
sì che un bacio mentito indi ti prostra.

A me la mia miseria è un chiaro giorno
d'estate, quand'ogni aspetto dagli alti
luoghi discopro in ogni suo contomo.

Nulla m'è occulto; tutto è sì vicino
dove l'occhio o il pensiero mi conduce.
Triste ma sollegiato è il mio cammino;

e tutto in esso, fino l'ombra, è in luce.

Да беше форумов под 14 годинки членство, па да го тераше овој муабет, вака ...

А ако приметивте, арапите и русите ја одбегнуваат Италија, ама проблемот е тролањево а не некој да си стави знак прашалник да глава и да укапира зашто е тоа така.

Овој Анжи што ги има сакаше Рома да ја купи избега ко циган со двд у рука што бега, сеа еве и Франција и Шпанија станаа актуелни, во Англија повеќето клубови имаат сопственици надвор од таа земја ... е каде е Италија тука ?
огромни даноци има во Италија... сега прочитав дека 190 000 годишно требале да плаќаат ПЛУС професионалните фудбалери во Италија... хххмм а што е со тие што земаат плата годишна од 100 000 евра ?? ќе треба да се позајмат 90 000 за да платат данок??

Ако не се укине и данокот на солидарност ке видиш како ке бегаат и појаките фудбалери...:eek:

огромни даноци има во Италија... сега прочитав дека 190 000 годишно требале да плаќаат ПЛУС професионалните фудбалери во Италија... хххмм а што е со тие што земаат плата годишна од 100 000 евра ?? ќе треба да се позајмат 90 000 за да платат данок??

Помал е данокот за нив таман работа, процентуално иде.

Ова шанса денес што е создадена е прва од акција досега не забележав на другите пријателски да создадеме шанса за гол преку акција се ние се преку прекини.

Јас знам 10% е данокот на тие што имат поголем приход од 150 илјади евра годишно.
Кажав предходно Интер Ето го кошатше со даноци плата 20 мил на 10 мил чисто исто толку данок има.
Играчите се бунат затоа што клубовите се изјаснија дека немат намера да ги покријат новите давачки фудбалерите да си ги плаќат.
Така на пример Ибра сега зема најмногу во Италија има 1 милион евра помалку плата.Ќе остане Италија без ниту една ѕвезда и така веќе се веќе изумрен вид.

Банега имаше одлична утакмица, Валенсија цело време бркаше негатива и направија пресврт во последните минути, тепаа 4-3.

Фараони асистира и Милито ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- надополнето: Aug 27, 2011 7:57 PM ---
Каков голл примивме 30метрии

"Players leaving? A lot can happen between now and the 31st but certain things I think are closed. Signings? We're talking with Kucka, Forlan is sorting out his problems and that's it. Tevez or Zarate on loan? No, for the time being that's not something that's happening."

Е па Морати гледај ја со Киево иднината на Интер...
Јебала те иднина!!!

Не дај боже Гасперини да го игра на оваа позиција Алварез на официјални мечеви како во второво полувреме со Киево.

До кај стигнавме Киево да прави шанси како Бари да сме, Пацини да игра крилен напаѓач..
Катастрофа, 1-2 губиме.

Оладете малку бе, пријателска е, и максимално сме неуиграни. Незнам што очекувате кога до 31-ви не знаеме кој оди а кој останува... Ќе играме подобро, во Ноември. Chill.

Веќе немам што да коментирам, усто како што Интер нема идеа да даде гол.:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom