Фан Клуб: Интер

Море до какво дереџе дојдовме, сега моментално дркам на Форлан иако до пред две недели бев против негово доаѓање. Му посакувам да се истури од давање голови и да ми ги измоча сите мои постови кои беа против неговото доаѓање во Интер!
Спореди го со Паласио, и ќе бидиш презадоволен од овој трансфер.

Море до какво дереџе дојдовме, сега моментално дркам на Форлан иако до пред две недели бев против негово доаѓање. Му посакувам да се истури од давање голови и да ми ги измоча сите мои постови кои беа против неговото доаѓање во Интер!

Ја мислам и да ти се исере на глава еднаш !!! :icon_lol:

Ма што сака нека ми праи само Интер нека не биде беден оваа година, али...

Абе само интер нека победува и нека освојува титули.. не е битно дали Форлан ке дава голови или Лусио !!!
Фудбалот е тимска игра. Утре титула ко ке се освои ке пишува дека Интер освоил , а не Форлан или Лусио.
--- надополнето: Aug 27, 2011 3:54 PM ---
Нема само Мурињо проблем со судиите кога игра против Барса, туку и бившиот тим од Португалија Порто!!! 6 - судии не видоа Пенал, А Платини виде дури од свечената ложа.

Интер со овој тим шампион не заебавајте плус Гасперсон со неговите иновации со три штопери.
Оваа година чудо ќе е ЛШ да фатиме.

На Ибра,Пато,Рубињо Касано ти одговараш со продажба на Ето и се крстиш во Форлан:eek:

Јас сум роден Интериста и секогаш ке се надевам дека мојот тим ке освојува титули.
Ти што го направи Форлан...кога ке видиш од сите што ги наброја Форлан има подобри успеси индивидуално...само поради тоа што има Форлан 32години толку го критикуваш, да беше 2 год помлад барем немаше така да збориш

Според Кориере дело Спорт Мунтари оди во Њукасл ова лето.
Сега за сега не се изнесени некои детали па подобро би било да почекаме некој од Скај или Газета дело Спорт да објават.

Според Кориере дело Спорт Мунтари оди во Њукасл ова лето.
Сега за сега не се изнесени некои детали па подобро би било да почекаме некој од Скај или Газета дело Спорт да објават.
И јас како што читав до сега најважно е тоа што 100% си оди Мунтари.

И ако некој најде стримови за вечер за со Киево нека пастира на Форумов.

И јас како што читав до сега најважно е тоа што 100% си оди Мунтари.

И ако некој најде стримови за вечер за со Киево нека пастира на Форумов.

Во овој пост имаш реченица каде што си заборавил BOLD да ставиш. :icon_mrgr:

‎1 Julio Cesar; 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 55 Nagatomo, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 20 Obi; 11 Alvarez, 22 Milito, 30 Castaignos
Составот против Киево.
АКо најде некој линк, нека пушти тука...

Ето едвај стигна во Русија, па и гол даде.Злато играч изгубивте.

Снајдер не е повикан денес, од Скај велат дека се здобил со удар на зглобот на вчерашниот тренинг па превентивно не е повикан, треба да игра и за Холандија во наредниов период.
Али убаво напишаа на fcinternews, втор тест по ред на тимот а он не е меѓу играчите, доволно повторно да шпекулираат грдите од Англија за негово заминување ...
--- надополнето: Aug 27, 2011 6:01 PM ---
Ето едвај стигна во Русија, па и гол даде.Злато играч изгубивте.
Незнаевме дека до толку е добар.
Ова ко некој да ти кажеше тебе дека со губењето на К.Роналдо злато од играч сте изгубиле. :D
Во Русија Ето до 35 години ќе може над 20 гола у една сезона да дава.

Не знам дали е само за денеска, или цела сезона ке го фурат Алварез како крило...

Почна Гасперини да ме нервира пак напиња со 3-ца во одбрана. :X3: Инаку играме формација 3-5-2.

Линк: http://live.la7.it/calcio/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom