Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Море до какво дереџе дојдовме, сега моментално дркам на Форлан иако до пред две недели бев против негово доаѓање. Му посакувам да се истури од давање голови и да ми ги измоча сите мои постови кои беа против неговото доаѓање во Интер!
Спореди го со Паласио, и ќе бидиш презадоволен од овој трансфер.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Море до какво дереџе дојдовме, сега моментално дркам на Форлан иако до пред две недели бев против негово доаѓање. Му посакувам да се истури од давање голови и да ми ги измоча сите мои постови кои беа против неговото доаѓање во Интер!
Ја мислам и да ти се исере на глава еднаш !!! :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.939
Поени од реакции
116.425
Ма што сака нека ми праи само Интер нека не биде беден оваа година, али...

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Абе само интер нека победува и нека освојува титули.. не е битно дали Форлан ке дава голови или Лусио !!!
Фудбалот е тимска игра. Утре титула ко ке се освои ке пишува дека Интер освоил , а не Форлан или Лусио.
--- надополнето: Aug 27, 2011 3:54 PM ---
Нема само Мурињо проблем со судиите кога игра против Барса, туку и бившиот тим од Португалија Порто!!! 6 - судии не видоа Пенал, А Платини виде дури од свечената ложа.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Интер со овој тим шампион не заебавајте плус Гасперсон со неговите иновации со три штопери.
Оваа година чудо ќе е ЛШ да фатиме.

На Ибра,Пато,Рубињо Касано ти одговараш со продажба на Ето и се крстиш во Форлан:eek:

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Јас сум роден Интериста и секогаш ке се надевам дека мојот тим ке освојува титули.
Ти што го направи Форлан...кога ке видиш од сите што ги наброја Форлан има подобри успеси индивидуално...само поради тоа што има Форлан 32години толку го критикуваш, да беше 2 год помлад барем немаше така да збориш

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.968
Според Кориере дело Спорт Мунтари оди во Њукасл ова лето.
Сега за сега не се изнесени некои детали па подобро би било да почекаме некој од Скај или Газета дело Спорт да објават.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Според Кориере дело Спорт Мунтари оди во Њукасл ова лето.
Сега за сега не се изнесени некои детали па подобро би било да почекаме некој од Скај или Газета дело Спорт да објават.
И јас како што читав до сега најважно е тоа што 100% си оди Мунтари.

И ако некој најде стримови за вечер за со Киево нека пастира на Форумов.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
И јас како што читав до сега најважно е тоа што 100% си оди Мунтари.

И ако некој најде стримови за вечер за со Киево нека пастира на Форумов.
Во овој пост имаш реченица каде што си заборавил BOLD да ставиш. :icon_mrgr:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
‎1 Julio Cesar; 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 55 Nagatomo, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 20 Obi; 11 Alvarez, 22 Milito, 30 Castaignos
Составот против Киево.
АКо најде некој линк, нека пушти тука...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ето едвај стигна во Русија, па и гол даде.Злато играч изгубивте.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.968
Снајдер не е повикан денес, од Скај велат дека се здобил со удар на зглобот на вчерашниот тренинг па превентивно не е повикан, треба да игра и за Холандија во наредниов период.
Али убаво напишаа на fcinternews, втор тест по ред на тимот а он не е меѓу играчите, доволно повторно да шпекулираат грдите од Англија за негово заминување ...
--- надополнето: Aug 27, 2011 6:01 PM ---
Ето едвај стигна во Русија, па и гол даде.Злато играч изгубивте.
Незнаевме дека до толку е добар.
Ова ко некој да ти кажеше тебе дека со губењето на К.Роналдо злато од играч сте изгубиле. :D
Во Русија Ето до 35 години ќе може над 20 гола у една сезона да дава.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не знам дали е само за денеска, или цела сезона ке го фурат Алварез како крило...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.363
Почна Гасперини да ме нервира пак напиња со 3-ца во одбрана. :X3: Инаку играме формација 3-5-2.

Линк: http://live.la7.it/calcio/

Kajgana Shop

На врв Bottom