Фан Клуб: Интер

Clamoroso: Inter su Mario Götze! http://www.calciomercato.com/mercato/clamoroso-inter-su-goetze-787635

INTER, UFFICIALE: L'ANZHI ANNUNCIA ETO'O! 27 milioni piu' bonus
Сепак Интер добро заработил од Ето - 27мил + Бонуси !!
Може да се каже Интер го фати последниот воз за да се опари од Ето.

Погоре има натпис Интер заинтересиран за Готце. Според мене тешко да го земеме, бидејки Дортмунд не сака да го продаде и незнам дали Морати ке сака да инкасира 20мил.

Clamoroso: Inter su Mario Götze!

На состаноко демек Гасперини одобрл Бранка да преговара за Готзе.
Не сум го гледал овој играч како што читам како Снајдер има карактеристики.
Чудно ако остане Снајдер го купија Алварез тука е и Кутињо малку неточно ми изгледа ова.
Гасперини инаку бил против доаѓање на Форлан сакал еден од Лавеци и Зарате и се разбира миленикот Паласио.
Одличен играч е Гетце,али не верувам дека би дошол во Интер!

Gotze може да игра во средината и во нападот, така да мислам дека нема да му биде проблем да игра со Шнајдер во првите идинаесет

Он е детенце, живее со мајка му близу до стадионот од Дортмунд. :) Во сезона кога Дортмунд нема да игра ЛШ, не гледам причина со добра понуда да не додте кај вас. Инаку, без провокација, Италија не е идеална средина за развивање на еден тинејџер. :/

Да не пуниме тема безвезе, во моментов Гетце е фантазија, не гледам нешто поконкретно што говори дека би можел да дојде во Интер.

А таман се израдував кога видов погоре на темава дека Гасперини не сакал Форлан да дојде кога ете ти го Паласио мандракот.

Clamoroso: Inter su Mario Götze! http://www.calciomercato.com/mercato/clamoroso-inter-su-goetze-787635

INTER, UFFICIALE: L'ANZHI ANNUNCIA ETO'O! 27 milioni piu' bonus
Сепак Интер добро заработил од Ето - 27мил + Бонуси !!
Може да се каже Интер го фати последниот воз за да се опари од Ето.

Погоре има натпис Интер заинтересиран за Готце. Според мене тешко да го земеме, бидејки Дортмунд не сака да го продаде и незнам дали Морати ке сака да инкасира 20мил.
Сега прочитав дека ето преминал во анжи за 39М

Он е детенце, живее со мајка му близу до стадионот од Дортмунд. :) Во сезона кога Дортмунд нема да игра ЛШ, не гледам причина со добра понуда да не додте кај вас. Инаку, без провокација, Италија не е идеална средина за развивање на еден тинејџер. :/
Боби а зошто Дортмунд да не играат Лига Шампиони,нели беа шампиони на Германија?
--- надополнето: Aug 23, 2011 6:18 PM ---
Чао Ето ти благодариме за се што стори за Интер,и на играчки и на финансиски план.

Паласио не одбил?Нормално не сака да биде на клупа.Ебате клошарчето.
Пријатели ако не се лажам и Мур проба да игра преку крила и виде нека не оди.А замислете Гзперини и јакиот помошник Јурич сакаат преку крила да играме!Браво за потегот на јакиот наш тренер и неговиот помошник!

Не да си во право....
--- надополнето: Aug 23, 2011 6:35 PM ---
http://forum.kajgana.com/threads/Фудбалери-Кајганџии-season-11-12-Сабота-18-00.53326/page-2
некој од фан клубов?

Мислам дека многу тешко ќе биде да се земе Готце ама и самиот имаше изјава дека немал намера да го напушти тимот.

Цел викенд се збореше дека во понеделник ке биде објавено дека Ето ке замине од Интер, но сепак Морати нејкел да се соопшти во Понеделник, бидејки се плашел да не му тргне понеделнички да продава играчи...:pos::pos:

Убеден сум дека Интер ќе го донесе Зарате . Лацио се полни со напаѓачи незнаат што да им прават . Мислам дека и многу пари нема да кошта .

Убеден сум дека Интер ќе го донесе Зарате . Лацио се полни со напаѓачи незнаат што да им прават . Мислам дека и многу пари нема да кошта .
Eпа според мене Зарате е каде подобар од Лавеци и поефтин .

Русиве сигурно под маса дале некој милион екстра. Не може да сфатам, 20 милиони годишна плата му дават на Ето, а на Интер „само“ 27 милиони.

Интер има нешто што другите клубови го немаат, а тоа е ....
151069-500.jpg
Една од причините зашто секој тешко го напушта Интер и зашто кога ке замине има се најдобро да каже за Интер.

Интер има нешто што другите клубови го немаат, а тоа е ....
Прегледај го приврзокот 33243
Една од причините зашто секој тешко го напушта Интер и зашто кога ке замине има се најдобро да каже за Интер.
Сликата од оваа сезона е?
Знам дека ланската сезона овака мрсно ја започнавме, ама на крајот добар пост имавме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom