Фан Клуб: Интер

Полушпиц би требало да игра као што игра за Уругвај.

А Снајдер ?!?
Ја мислам дека ќе менува тактика ако е донесен стварно форлан ( додека не видам не верувам ) тогаш може да играме со два напаѓачи и позади нив Весли

А Снајдер ?!?
Ја мислам дека ќе менува тактика ако е донесен стварно форлан ( додека не видам не верувам ) тогаш може да играме со два напаѓачи и позади нив Весли
Снајдер ќе си игра прва постава тоа е 100% сигурно.
Ќе се најде решение ќе се ротира со некој.

Ако доаѓа Форлан речиси сигурно е дека ќе се игра со двјца напаѓачи и Снајдер позади нив, друг начин да се искомбинираат не гледам.

Денес имале состанок Бранка, Гасперини и Аусилио, причина, начинот на постапување на Интер на трансфер пазарот.
Гасперини беше јасен дека се потребни засилувања, е сега прашање кого ќе се обидат да донесат, Форлан сега за сега има најголеми шанси да дојде.

п.с. Во прашање се три позиции на теренот, средина и најверојатно 2 места во нападот.

Епа затоа те прашувам , ако игра Форлан полушпиц тоа значи позади напаѓачите , нешто вака

Милито - Пацини
Форлан
И многу позади ќе треба да игра Снајдер што е неизвдливо , ја мислам вака би играл само весли полушпиц а за тие две места напред да се борат овие тројцава . Друга солуција не глеам
--- надополнето: Aug 23, 2011 3:05 PM ---
Денес имале состанок Бранка, Гасперини и Аусилио, причина, начинот на постапување на Интер на трансфер пазарот.
Гасперини беше јасен дека се потребни засилувања, е сега прашање кого ќе се обидат да донесат, Форлан сега за сега има најголеми шанси да дојде.

п.с. Во прашање се три позиции на теренот, средина и најверојатно 2 места во нападот.

Да де , ама ја колку што пшрочитав Гасперини барал двајца крилни играчи . Е сеа ако се носи Форлан стварно не разбирам како би играле .
Толку сум збунит што ни Гасперини не би можел да ми одговори на ова прашање

Па Форлан е планиран за страничните позиции во нападот, true story.

Koристен е на таа позиција и во тимовите каде играл и во Уругвај, ама, 32 години си се 32 години, а и да се враќа назад константно да помага на одбраната тешко така да и ја мислам дека не е идеален за тој дел од теренот.

Стварно не знам која е целта со носењето на Форлан доколку Гасперини сака да игра со крила, со онаа негована 3-4-3 формација, едино може да се свари формација со Весли позади двајцата напаѓачи - Милито и Форлан или Форлан и Пацо сеедно. Иначе мора да земеме бар еден јак играч, онака од светска класа, Тевез, Лавеци, било кој ама да земеме некој јак иначе ништо не праиме ни оваа сезона.

Да не цепидлачиме, ваков е онаков е Форлан, на оваа возраст овој фудбалер во тим ко Интер треба да е онаа златна резерва што ќе се ротира низ цела сезона и ќе знае да направи некаква разлика од клупа.
Јас сум за носење на Форлан само во ситуација Пандев да остане ( или ако си оди, да не биде доведен некој ко Паласио туку некој ко Зарате, Лавеци ), истото важи и за Снајдер, да биде доведен Тевез и плус уште еден квалитетен играч од средниот ред, таму веќе добија еден на кого ќе можат да сметаат сериозно од оваа сезона, Оби, фали уште еден.

Clamoroso: Inter su Mario Götze!

На состаноко демек Гасперини одобрл Бранка да преговара за Готзе.
Не сум го гледал овој играч како што читам како Снајдер има карактеристики.
Чудно ако остане Снајдер го купија Алварез тука е и Кутињо малку неточно ми изгледа ова.
Гасперини инаку бил против доаѓање на Форлан сакал еден од Лавеци и Зарате и се разбира миленикот Паласио.

Чудно ако остане Снајдер го купија Алварез тука е и Кутињо малку неточно ми изгледа ова.
Гасперини инаку бил против доаѓање на Форлан сакал еден од Лавеци и Зарате и се разбира миленикот Паласио.
Наредна вест ќе биди Снајдер во Јунајтед, Геце на негово место :vozbud: :D
Абе ае..нека се гонат.

Гетце моментално е најголемиот талент на германскиот фудбал, доби шанса и за Германија, стартуваше против Бразил на пријателскиот меч и по цигари го прати Цезар, само чисто сумјам дека би дошол овој играч во Интер, инаку игра ко плеј може и странично по потреба, може да функционира во ист тим со Снајдер.

Наредна вест ќе биди Снајдер во Јунајтед, Геце на негово место :vozbud: :D
Абе ае..нека се гонат.
Геце нема шанси да дојде зошто и самиот изјави дека нема намера да ја напушти Борусија Дортмунд а па ни Борусија не се заинтересирани да го продадат. Мислам дека ако се решат да го продаваат ќе бараат 30 милиони евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom