Фан Клуб: Интер

Леле бе... Форлан бе ејјјј... Глупи се. Нема друго објаснување.

Не се обдувајте со приказни како “за ефтини пари“, “има уште 2-3 сезони во него“ или “атлетико сам играше“. Глупо.

Тој агентот на Форлан, и на кој друг играч е?

Монтоливо ке биде корисен само во 3-4-1-2, во друг случај може само да биде замена за Снајдер, а веќе го имаме и Алварез. Гасперини игра 3-4-3 или 4-3-3.
Во 3-4-3 нема место Монтоливо во прв тим.
Маикон--Монтоливо?--Снајдер--Нагатомо
На таа позиција ни треба деструктивец како Камби, Мота, а може таа позиција да ја покриваат Занети и Станкович.
Не знам што ке ни е уште еден играч за на клупа.

По продажбата на Ето мора да се засили нападот. Со Тевез и Лавеци нападот ке биде и многу посилен од минатата сезона...

Агуеро влага одма и дава гол,мислам више нема што да тражи Тевез тука,нема шанси да фати место покрај Џеко,Агуеро,Силва и остали,ајде што побрзо нека ургираат Морти и Бранка за него,т,е нека го носат побрзо.

SportMediaset - Il Chelsea offre Drogba all'Inter
Се поатрактивни и поатрактивни имиња се читаат ..хахаха Дрогба е следен..хахаха
Замислете напат со старци Дрогба (33г) - Милито (32г) - Форлан (32) Златна тројка..хехехе
Иначе пишува за Дрогба дека интер ке ја пралеле истата постапка ко со Креспо што направија сакале на позајмица.

SportMediaset - Il Chelsea offre Drogba all'Inter
Се поатрактивни и поатрактивни имиња се читаат ..хахаха Дрогба е следен..хахаха
Замислете напат со старци Дрогба (33г) - Милито (32г) - Форлан (32) Златна тројка..хехехе
Иначе пишува за Дрогба дека интер ке ја пралеле истата постапка ко со Креспо што направија сакале на позајмица.

ШТООООООООООООООО??? o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Не сакате деца од Бразил, неќете искусни играчи. Не ви се погодува и на вас :D
И дај, Милито оваа сезона многу ретко да игра прва постава..незнам зошто и во некоја од комбинациите го ставате.

И дај, Милито оваа сезона многу ретко да игра прва постава..незнам зошто и во некоја од комбинациите го ставате.

Искусни,ако ми дојде овој Дрогба,ке му се посерам на Морати во двор.

Ахаххахаха Браво друже за тоа си во право и јас тоа го приметив ...Деца не , старци не..хехехе

Абе јас сакав Агуеро и Санчез многу сакам нели.
Сега ќе сум задоволен со Тевез и Лавеци:)

И Дрогба не го сакате а?
Екипиште сме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom