Фан Клуб: Интер

Не знам што ке ни е Форлан. Пацини е тука, Милито е тука, Кастањос е тука, Пандев ќе биде тука, Тевез можно е да биде тука, Лавеци исто. Овие двајца последни ги пишав со можеби, затоа што ако дојде барбиката, можно е едниот од нив да не дојде, а секој од нив од барбиво е по добар играч и подобро ке се прилагодат. Ги заборавив Кутињо и Алибек, затоа што и они напред ке играт нема шанса Кутињо средина да види во оваа формација.

Од Пандев е подобар во секоја позиција на теренот(напад). Побрз од него, подобар шутер, подобар во играта со глава сигруно е... Значи во секаква смисла е подобар од него.

Пандев може вода да му носи на Форлан кога ќе напуни и 35 години он.

Незнам зошто толку си запнал за Форлан да дојде али искрено откако заврши Светското првенство каде што изигра феноменално после него типот премногу падна во форма и едно време знам дека дремеше на клупа Да Коста играше пред него во напад искрено и не ни е потребен плус неможе да игра на крило.
--- надополнето: Aug 14, 2011 8:18 AM ---
Агентот на тевез утре на преговори во Милано.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=55195

Branca su Tevez, Forlan e Ramirez. L'Apache: 'Voglio andare all'Inter'

Не е лошо според мене, Ако заминат Ето, Пандев, Мунтари, Марига.

Да бев вистинскиот Морати ваков состав ќе направев во Интер :D

-----------Ето------Тевез--------

---------------Снајдер------------

---Мота----Камби----Занети--

-Киву-Лусио-Самуел-Маикон-

-----------------Цезар--------------

Морати не е задолжен да ја поставува формацијата и како ќе игра Интер неговата работа во клубот се знае што да му донесе на Интер засилувања а тренерот е тој што треба да постави формација. :)

Јака средина брат :D

Опа однекаде ќе изникнат бисери на мудроста во нашиов фан клуб.Кое одобрување за Форлан да дојде кај нас,или пак трампа Паласио со Пандев.Пандев редовно добиваше минутажа кај Специјалниот,потенцирам специјалниот а не кај анонимусот тежок просек ГЗперини.И сега да се трампа.Друга работа околу Милито или Пацини.Ај не правете глупави споредби и самите сме свесни дека Пацини чека само топка за гол за разлика од Милито кој донесе триплета заедно со останатите меѓу кои и Пандев под водство на Мурињо.Ако Милито е фит за оваа сезона Пацини слободно може да ја чека шансата од клупата во зависност од формацијата на таканаречениот Гасперсон а според мене просекот ГЗПЕРИНИ!
--- надополнето: Aug 14, 2011 12:38 PM ---
Гледам некој ја зима за репер последната година, и го критикува Форлан. Добро бе Милито што беше последата сезона, колку голови/асистенции имаше, ќе каже некој тука, или па одма сега ќе се фаќате за повредите?

Форлан според мое мислење е вистински лидер, и ги има постигнато едни од најдобрите голови во историјата на футбалот.

Еве го овој мал клип да се потсетите на неговите квалитети, ова е само пред година дена. Јас сигурен сум дека има уште проектили во него, и навистина верувам дека ќе и помогне на Интер за освојување на Сериа А.

Правиш споредба Форлан со Милито?
--- надополнето: Aug 14, 2011 12:40 PM ---
Да те потсетамhttp://www.youtube.com/watch?v=nDtD0bRHKP8

Добро е,барем сме заинтересирани за проверени играчи,а не за 17 годишни копиљаци кој уште немаат брада :icon_lol:

Морати не е задолжен да ја поставува формацијата и како ќе игра Интер неговата работа во клубот се знае што да му донесе на Интер засилувања а тренерот е тој што треба да постави формација. :)
Реков состав не формација , уште верувам на старите волци , немаат заборавено да играат за 1 година , интересно ми е кога гледам како пишуваат некој си леви играчи а го изоставаат Мота :)
Јака средина брат :D
Со таа средина бевме први во куглава :)

Реков состав не формација , уште верувам на старите волци , немаат заборавено да играат за 1 година , интересно ми е кога гледам како пишуваат некој си леви играчи а го изоставаат Мота :)

Тие немаат заборавено да играат нема кој да ги мотивира и да пподготви добра тактичка формација.

Брат , ок ти во право си , ама незнам некако ги потценуваме нашиве играчи , глеам некој плука по Занети , некој го спомнува Монтоливо ко демек е подобар од Мота , а пак глеав едно време Банега го бараа ко да заборавие на Камбиасо . Јест дека Камби беше пичуле минатаа сезона , ама не беше само тој . Како и да е очекувам добра сезона , тоа го видов уште на првото полувреме со Билан , а бевме без неколку првотимци . На Интер му требаат 2 засилувања и со нив да му се овозмужи на Гасперсон да ротира , верувајте дека ќе гледаме добар Интер оваа сезона ... Ете малце оптимизам , се надевам нема да ми реплицира Џони :)

Никад не сум плукал ни пак ке плукам по Занети ни по останатите играчи во Интер, Камби е класичен деструктивец Банега е нешто како Мота значи ке биде од голема помош во средниот сред ако дојде зошто типот знае да даде топка кон нападот кон Снајдер ќе нема потреба да се враќа Снајдер до назад да зема топка па да ја носи напред. :)

Не реков за тебе , туку општо прајв муабет за дешавкиве последо време на фан клубов , се додека човекон што ми е на аватар го имаме во тимов не се секирам јас :) . Банега е добар играч ама не е подобар ни од Мота ни пак од Камбиасо , според мене .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom