- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
Алкантара нема шанса да дојде во Интер, без разлика колку пари нудиме, а знаејќи ги нашиве тоа не би било многу.
Хамшик, ако остане Снајдер не е потребен. Одосно нема потреба да фрламе големи пари за профил на играч што го имаме, зошо Хамшик не е добар во одбрана за да игра во средината (ако Гасперини остане со оваа тактика).
Лавеци би бил одлично решение за десно крило во нападот, под услов на другата страна да биде некој како Тевез. Мада, ако ме прашувате мене мислам дека ќе го земат само Тевез како замена за Ето и таму на десно ќе стартува Снајдер, кој ќе влегува во средината позади напаѓачите и таму ќе останува најчесто, за да му отвори простор на Маикон по десна страна. Маикон би бил и понапаѓачкиот од двата wing-backs. Нешто слично ко што правеше Наполи лани со Хамшик и Маџо. Плус и ќе купат некој од средина кој што искрно врска немам кој ќе биде (ја сакам Банега), само да не биде ист профил на играч ко овие што ги имаме.
Би било супер ако ги земат и Лавеци и Тевез место Ето, ама мислам дека нема време за толку многу операции. Ипак сме 11 август, а тука имаш баајаги компликации со плати и срања, посебно ако биде и уклучен и Пандев за Лавеци. А треба и Марига, Мунтари и Ривас да се продаваат. Со еден збор Бранка е во deep shit![]()
според најновите информации, фабрегас е пред договор со барса, па за алкантара е то уште еден конкуретн плус и 0,1 % шанса да заигра за првиот тим на барса оваа сезона!!! а и порано читав дека не е многу приврзан за тој клуб, па би можел да дојди во интер и за помала сума, особено поради то шо сега барса се потроши поприлично, па би прифатила и некоја помала сума. според мене нема шанса алкантара да ја преседи цела сезона на клупа! плус и ако интер му понуди првотимски статус... ќеиф!!! тогаш и снајдер можи да си оди!!!
а за тевез и лавеци... ако се донесат и двајцата интер одма станува прв фаворит за титула годинава без конкуренција!!!