Фан Клуб: Интер

Абе не зезајте еј, скоро 20 милиони евра по сезона, убедливо најплатен фудбалер ќе е во историјата на овој спорт.
Не дека се лепел за пари, аман, не го ставајте у таа група на фудбалери, Интер веднаш одговори на оваа понуда зашто и нив им одговара, не дека Ето ги условил и слично, плус, не гледам причина зашто би одбил 100м евра у наредни 5 години во ситуација кога и Интер дава дозвола за тоа ...

Барем да беше во Русија. Тоа само се вика Русија, пошто влегува неприродно во таа огромна држава. Инаку Дагестан е само една од провинциите, класични дупки, на кои треба дебело да те платат за да отидеш. Како Ето.

Знам да му се невиди, сум бил на крајот на светот, во Русија се наоѓа...
--- надополнето: Aug 12, 2011 12:31 AM ---
Абе не зезајте еј, скоро 20 милиони евра по сезона, убедливо најплатен фудбалер ќе е во историјата на овој спорт.
Не дека се лепел за пари, аман, не го ставајте у таа група на фудбалери, Интер веднаш одговори на оваа понуда зашто и нив им одговара, не дека Ето ги условил и слично, плус, не гледам причина зашто би одбил 100м евра у наредни 5 години во ситуација кога и Интер дава дозвола за тоа ...
Не бе за друго збориме, слава, престиж, живот во убав град и пари Vs повеќе пари и живот во Kојкурстан...

Сега видов на Википедија, леле ова кај било, Марс е поблиску, што си барал таму иосоно :pos:

Сега видов на Википедија, леле ова кај било, Марс е поблиску, што си барал таму иосоно :pos:
Не бев таму, бетер, на Сибир бев, Господ од кај што шутирал корнер...

Abe Io, so Syn zaedno stanavte vo fan klub Man UTD, toa sto za nas se Marli i Sasuke. :D
Ja potajno za United navivam ama ne priznavam ... or do I ?!

dramatic-chipmunk.gif

Во целава работа не ми е јасно како Ето се согласил да игра во таму некој си Анжи.
Што ќе прај таму во Руска лига какви мотиви ќе има да игра против некој Х руски тим ?
Ќе играат ли ЛШ тие во сезонава што следи ?
Изгледа треба да сме среќни што сме гледале фудбал кога имало играчи кој што играле со срце за тимот а не за пари мислам на Малдини,Занети,Дел Пиеро,Тоти итн.

Невозможно е у Чеченија да играш натпревар од ЛШ/ЛЕ. Овие или аниракетен штит до стадионот или ќе патуваат до Москва. :)

еве пр. што се случило у 2001ва според тетка Вики...

Anzhi participated in the 2001–02 UEFA Cup. Their opponents were Rangers F.C. of Scotland. Instead of usual home-and-away fixtures, UEFA decided to hold a single match in neutral venue (Warsaw) due to the unstable situation in neighbouring Chechnya. Rangers won the match 1–0.

Abe Io, so Syn zaedno stanavte vo fan klub Man UTD, toa sto za nas se Marli i Sasuke. :D
Funny. You're a funny guy... :cautious:

Невозможно е у Чеченија да играш натпревар од ЛШ/ЛЕ. Овие или аниракетен штит до стадионот или ќе патуваат до Москва. :)

еве пр. што се случило у 2001ва според тетка Вики...

Anzhi participated in the 2001–02 UEFA Cup. Their opponents were Rangers F.C. of Scotland. Instead of usual home-and-away fixtures, UEFA decided to hold a single match in neutral venue (Warsaw) due to the unstable situation in neighbouring Chechnya. Rangers won the match 1–0.
А бе денес е невозможно и во Лондон да играш, се менува светов :)

Во целава работа не ми е јасно како Ето се согласил да игра во таму некој си Анжи.
Што ќе прај таму во Руска лига какви мотиви ќе има да игра против некој Х руски тим ?
Ќе играат ли ЛШ тие во сезонава што следи ?
Изгледа треба да сме среќни што сме гледале фудбал кога имало играчи кој што играле со срце за тимот а не за пари мислам на Малдини,Занети,Дел Пиеро,Тоти итн.
Е ајде де... Тоа се објаснував вчера мислам со Мики дека беше. Океј е да си отиде од Интер, никој не е вечен, ама во АНЖИ??? И после не му било до парите, My ass не му било. И почна да ме нервира Ето пошо порано изјавуваше некои патриотски изјави дека сакал кариерата во Интер да ја заврши или пак да игра уште долго време во Интер па да заврши во Мајорка( клубот од каде сите првпат ги видовме квалитетите на Ето). Со среќа нека му е во Русија и нека не побелува ич, доволно е исунчан. :)

Funny. You're a funny guy... :cautious:

А бе денес е невозможно и во Лондон да играш, се менува светов :)

и сеа во стил на Д-р.Менхетен да пишам: Се’ се менува, само Занети останува првотимец... :pos:

пошто коа ве читав после натпреварот со Милан, само тоа викаше... :)

‎_____________________Pazzini_​____________________
___________Tevez______________​__Lavezzi__________
______________________________​_________________
_____________________Snaider__​__________________
___________Cambiasso_________S​tankovic___________
__Zanetti_____________________​___________Maicon__
_______________Samuel_______Lu​cio_______________
______________________J.Cesar_​__________________

Мене интересна ми е оваа 343 а ја хејтав нездраво на старт, сеа контрадикторен ќе сум и ќе кажам дека сакам да ја употребува, не за друго, бар коа се бранат 7 души минимум се назад увек а и уште немаме видено како функционира со комплетен тим и со Маикон во истата и уште еден асален бек.

Мислам дека многу полесно ќе се победуваат помалите екипи вака, а ако испадне одличен трансфер периодов за Интер, огромен простор за ротирање ќе има Гасперини, ооогромен, што е одлично.

Море и Серија А да освоиме не ја сакам 3-4-3... Ќе видиме со Маикон, дефинитивно ќе биде подобро...

Е ајде де... Тоа се објаснував вчера мислам со Мики дека беше. Океј е да си отиде од Интер, никој не е вечен, ама во АНЖИ??? И после не му било до парите, My ass не му било. И почна да ме нервира Ето пошо порано изјавуваше некои патриотски изјави дека сакал кариерата во Интер да ја заврши или пак да игра уште долго време во Интер па да заврши во Мајорка( клубот од каде сите првпат ги видовме квалитетите на Ето). Со среќа нека му е во Русија и нека не побелува ич, доволно е исунчан. :)
Абе оваа и не треба да не изненадува со Ето, бидејки незнам сега баш дали беше пред Купот Финалето или после тоа ..имаше една изјава на Ето каде каже дека е при крај на кариерата и дека сака да се испроба на друго место и дека ова му е последна шанса да потпише нов побогат договор.
Може некој се сеќава на оваа изјава особено би тревало админите кој се на fcinter.com.mk, кој исто така се и тука членови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom