- Член од
- 17 мај 2010
- Мислења
- 217
- Поени од реакции
- 27
Па добар е а и има 26 години така д добра инвестиција е

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па добар е а и има 26 години така д добра инвестиција е
Па и нема каде на друго место да оди а не сака во манчестер да остане ни минута повеќе.Ако оди во реал повеќе ќе ггрее клупа одколку да игра бензема е у страсна животна формаИ Дел Пиеро =)
Мислам дека САмо еден од Снајдер или Ето ке си замине белким не е толкава будала Морати.....а мислам ке е Ето за Тевез ....ма да без навреда не дека не е аткрактивен вашиот клуб туку напротив мислам дека Тевез не иди во Италија воопшто
Па и нема каде на друго место да оди а не сака во манчестер да остане ни минута повеќе.Ако оди во реал повеќе ќе ггрее клупа одколку да игра бензема е у страсна животна форма
Кучка е јак играч. Ни треба таков тип на играч, за Џенова барем многу добро играше, прави страшни асистенции/подавања, онака one touch, тој и Алварез на средина ќе бидат ѕверови. Паласио не знам дали навистина го бараме или е резултат на шпекулации, дека и за Видал пред да оди во Јуве, 60% беше наш играч, а ние никогаш не сме ни го побарале.
Во цела оваа слика, само за Паласио никогаш нема да ми биде јасно зошто го бараме, ама затоа пак многу убаво памтам кога ги зедовме Милито и Мота, јас си реков, цитирам: ’’Овој Милито ако даде 6-7 гола оваа сезона јас курот го сечам, а Тиаго ако игра повеќе од 12 натпревари мене глуп да ме викате’’, на што ми се надоврза јове_бт, сега познат како Il Chino, дека и 12 натпревари се многу за Мота. Сите знаеме што направија двајцата за Интер таа иста сезона.
Лавеци и Тевез, двајцата нема шанси да дојдат, едниот океј, ама двајцата реално ако гледаме невозможно е да дојдат, ама ако мора еден нека биде Тевез*, во све е најдобар барем за 5 нијанси од Лавеци, можеби се прави ко бебе, ми фали ова или она, ама барем кога игра, ИГРА.
Овој Фараони имам чуство дека секогаш ќе добие шанса пред Сантон или некој друг младинец. Како игра само, како оваа да му е 10 сезона во дресот на Интер а не 1 натпревар.
*За помалку од 20 милиони, или евентуално 1 година позајмица па ако се покаже 25 милиони максимум, све друго, НЕ.
Направивме и ние нешто пари од Барселона и Сити... а изгледа и од Реал ќе направимеЦел свет само од нас пари праат ...кој кур ебате ...
За сите други што се спомнаа досеа (Касемиро, глупости, Инлер, ова она), го делам твоето мислење Деко, ама за Кучка не, очигледно зборуваш онака на празно.
Ова ќе е доволно да сфатиш колку грешиш:Цел свет само од нас пари праат ...кој кур ебате ...