Фан Клуб: Интер

За мене Шнајдер е незаменлив, но сепак достојна замена за него би бил Yoann Gourcuff - Return of Magicia!!

Под "опаа" се подразбираше понудата на челзи која што е нова,а во продолжение можаш да видиш како би се задоволиле условите и наши и нивне со доагање на калу само под тој начин би прифанал друг не.А анелка е веќе престар а калу има 26 години и е во супер години и е супер играч...капиш
..

Обичен просек е во Челзи, ништо повеќе .. Нерви искинавме со играчов.

Леле бе Бене, преведувај им на луѓево.

Него Паолило изјавил, цитирам, Ето ќе биде продаден а Снајдер НЕ ! Изјавата е од денес, но исто така кажа и дека не подготвуваат понуда за Тевез ... хмм.

Друга работа, Наполи се спремаат да го ангажираат Роси ... If you know what I mean.

Ваков потег на Морати можам да сварам, бидејќи Ето има 30ка и пред него се уште максимум две добри сезони, од друга страна Лавеци или Тевез би биле одлично решение, лично јас сум за Тевез зашто ненормално многу врши притисиок на противничката половина и доста е корисен за тимот... Секако доколку не му удрат бубачките у глава.

Ваков потег на Морати можам да сварам, бидејќи Ето има 30ка и пред него се уште максимум две добри сезони, од друга страна Лавеци или Тевез би биле одлично решение, лично јас сум за Тевез зашто ненормално многу врши притисиок на противничката половина и доста е корисен за тимот... Секако доколку не му удрат бубачките у глава.
Па затоа морати сака прво на позајмица да го донесе за да не го удрат бубачките до нова година и да сака да си оде :)

Јас некако мислам дека Ето ќе биде продаден за 30-35М а донесен Лавеци за 18-20М. Значи со парите од Ето може да се донесе и уште еден играч, најверејатно тој ќе биде Кучка, или пак Паласио.

Мислам дека Морати нема намера да инвестира во уште еден играч како Ето кој зима преголема плата, а тоа е Тевез...

Според Рекалкати 100% Тевез доаѓа во Интер, он веќе не работи за fcinter1908.it иначе он им го менаџираше сајтот, се префрли сега во спорд медија сет, на Берлускони медиумот али во многу наврати даваше инсајдерски информации кои се покажаа како точно.
И коментатор е такоџе за медијасет, сте го начекале гарант на јутуб на дел од мечевите за Интер.

Според него, Тевез доаѓа и ќе потпише 5 годишен договор со екипата, со кратење на платата, 7 милиони евра годишно. Исто кажа дека нема да биде со позајмица па плаќање но за тоа треба да се чека официјално, да видиме како ќе се договорат двата тима.
Уз пут 1 од Снајдер и Ето ќе замине, според него тоа ќе биде Ето, а и во моментов најблиску е Ето за заминување од екипата.
Кучка можно е да дојде летово, или во текот на зимата ко со Ранокија што направија, или наредната година, и тоа треба да се дефинира.

За Лавеци сега за сега ништо конкретно но скоро е сигурно дека доколку Интер се обиде да го ангажира, Пандев ќе биде вклучен во таа зделка.

Касемиро сеуште не е исклучен од комбинација и постојат шанси да дојде летово, Хернанес и Монтоливо сега за сега не се опција за Интер, Фабрегас исто, теорија нема да дојде, а се очекува Алварез, Кастаињос и Џонатан да добиваат шанси оваа година.

Играчи кои се пред заминување покрај Ето од погоре, Мунтари, Марига, но и Пандев и Маикон можно е да заминат од тимот ( овој вториов можно е да се искористи за трансферот на Тевез ).

mbjNY.jpg

Koлку е само фејк сликава.
facepalm.gif

A и логото е на десна, не на лева страна ...
Абе Ето ако заминува, Снајди останува, така очигледно и ќе биде, а и чим Паолило тоа денес го потврди голема е веројатноста Снајди да остане во тимот.

Мене ист ми е никот ко од овој форум, ама мнооогу ретко пишувам, 40-50 поста имам а член сум скоро 2 години ако не се лажам, или повеќе од една, поим неам, обично читам од таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom