Фан Клуб: Интер

ИНТЕР ЛАНИ ДА СИ ГИ ЗЕМЕШЕ ХЕРНАНЕЗ И КАВАНИ МОЖЕ И КЕ БЕВМЕ ШАМПИОНИ, БИДЕЈКИ КЕ САКАА ДА СЕ ДОКАЖАТ И СО ЕТО КОЈ БЕШЕ СТРАШЕН ЛАНИ ИМАВМЕ ГОЛЕМИ ШАНСИ ДА ЈА ОДБРАНИМЕ ТИТУЛАТА..АЛИ ТОА Е.
Ех и ти сега како размислуваш..и бабами да беше машка јас немаше да се родам.......
Ако е таква работата во летото 2007 кога ја освоивме титулата после 17 години имаше шпекулации дека ќе пристигнат Тевез и Ди Мариа(замисли колку млади беа тогаш) а па нашево раководство напрчи 20+ милиончиња за неталентираниот Киву а не сакаше воопшто да се труди да преговара за горе споменатите Аргентинци....ех сега и Морати и Бранка не се баба ванѓа па да знаат како ќе се одвиваат работите во иднина односно и нивните планови одат на претпоставка и на онаа варијанта која држи најмногу логика..( и за финанисски/економскиот дел и за играчкиот)!

Аналитичарот што не ги гледа натпреварите а сепак негативно ги оценува и тоа детално дојде оптимизам да шири, епа не иде. :)

Јас кога прочитав си реков дека фан клубов мора да е отиден у тиквите кога Џони ни шири оптимизам. Форца Џони :pos:

Сеа глеав на Скај Спорт италија за нашиве двајца . За Ето се заинтересирами русите од Анжи кој биле спремни да понудат 60 милиони евра плус 20 милиони годишно за Ето . И Весли за еден од Манчестер чија проценка за трансфер е од 35 до 40 милиони евра .

Ако се продадат и двајцата мислам дека 100 милиони евра ќе завршат работа .
Ко шо вика Син да се донесат Лавеци и Тевез , со Милито , Касајнос и евентуално ако остане Пандев ќе бидеме топ во оваа линија .
Едино што ми се свиѓа од трансферот на Весли е тоа што ќе има повеќе шанса за Алварез и Кутињо
Одбраната би требало да биде добра ако останат сите и да се уиграат добро
И да се купи уште еден играч во средина и милсма дека ќе биде добро

Каде бе 60 милиони, грешно си разбрал. 60те милиони евра се за Ето (3 годишен договор со по 20 милиони по сезона) а на Интер му нудат 20 милиони.

Слободно нека ги продадат Ето и Снајдер, ама само ако донесат неколку одлични фудбалери со тие пари, а не како минатата година - "да го продадеме Балотели па ќе купуваме"... го продадоа и кур купија.

Да беее , и ја глуп скаран со Италијанскиот . Нема везе , еве глеам на fc internews измеѓу 20 и 30 нуделе овие . и 20 да се и весли нека го продадат околу 40 , пак на коњ ќе бидеме

Ајде праќајте го снајдер да праиме deal :icon_mrgr: и сите среќни и весели...позз

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54775 ----------------->
Sneijder: "On August 31 I'm still Inter. No sale" хахахаха --- надополнето: Aug 9, 2011 11:19 AM ---
De Jong agrees:
"I'm not talking about Manchester City with Wesley - said De Jong - because Wesley just wants to play for Inter. потврда и од неговиот соиграч од Холандија

282567_2126913685565_1027597504_2439090_6615793_n.jpg

:pos: :pos: :pos:

Секаков народ има на овој свет значи хахахахааха :pos:

Ех и ти сега како размислуваш..и бабами да беше машка јас немаше да се родам.......
Ако е таква работата во летото 2007 кога ја освоивме титулата после 17 години имаше шпекулации дека ќе пристигнат Тевез и Ди Мариа(замисли колку млади беа тогаш) а па нашево раководство напрчи 20+ милиончиња за неталентираниот Киву а не сакаше воопшто да се труди да преговара за горе споменатите Аргентинци....ех сега и Морати и Бранка не се баба ванѓа па да знаат како ќе се одвиваат работите во иднина односно и нивните планови одат на претпоставка и на онаа варијанта која држи најмногу логика..( и за финанисски/економскиот дел и за играчкиот)!

I can not disagree woth with you more!

Не знам зошто Киву е на сите на форумов на удар. Во секој пост за критика секаде го има Киву. За мене пак Киву е еден од играчите што повеќе ги сакам во Интер. Ми се допаѓа неговата игра, тој мисли, не настојува да се самоистакне и најважно од се игра со срце за Интер. Не велам дека е супер-талент, ама не е играч кон кого треба да се фрлаат сите копја!

15013_1267871819240_1303157923_30588581_4856561_n.jpg

I can not disagree woth with you more!

Не знам зошто Киву е на сите на форумов на удар. Во секој пост за критика секаде го има Киву. За мене пак Киву е еден од играчите што повеќе ги сакам во Интер. Ми се допаѓа неговата игра, тој мисли, не настојува да се самоистакне и најважно од се игра со срце за Интер. Не велам дека е супер-талент, ама не е играч кон кого треба да се фрлаат сите копја!

15013_1267871819240_1303157923_30588581_4856561_n.jpg
можеби затоа што многу пати ни ги искинал нервите на утакмици со киксовите негови..и јас би играл за Интер од срце,ама никој не ми понудил договор!Мене да ме прашаш...он е со најконстантна форма во Интер.......КОНСТАТНО ИГРА СЛАБО!!и Снајдер знаел да има слаба утакмица и Ето,Маикон,Лусио,Капитенот,Камби али Киву си е приказна за себе...можеби и затоа што не го разви до крај потенцијалот што го имаше...да биде меѓу ТОП 5 дефанзивци у свет!

Овој со маицава од ББилан ако не е ментално заостанат,јас ташаков на сред плоштад ќе го сечам...
Што се гази по земјава...па то треба да се убије...

Киву пред да дојде беше еден од најдобрите штопери во светот.Барса и Реал го сакаа Барселона имаше многу подобра понуда до него и Рома таму сакаше да го продаде но Киву си сакаше во Интер тешки преговори имаше дојде во последен момент.
Но тогаш во Интер почнаа да го играт кај што фали играч таму Киву играше и средина за бек да не зборам.Со вакви промени му падна и формата.

Читам Ето сакал нов договор(веќе неколку месеци збори за последниот богат договор што може да го потпише)
Сакал 12 мил по сезона и нов 4 г договор.Мислам на 35 12 мил да земаш многу е.Затоа пишува размислувал да замине Интер немал намера да дава толку сакале истиот што го има сега 10 мил + 1 год што е одлично според мене.Ето е единствена права ѕвезда во Интер и да беше малку помлад таков фудбалер не треба да се пушта но со овие барања претерува.Пред да дојде тој се утепа од преговарање за платата за секое евро плус преговараше.
Исто така Тевез прифаќал да игра за многу помалку пари во Интер но проблемот е што Интер може да го земе на позајмица прво потоа да го испаќа на 3 год и тоа за не повеќе од 30 мил.

Јас кога прочитав си реков дека фан клубов мора да е отиден у тиквите кога Џони ни шири оптимизам. Форца Џони :pos:

Можеби и нешто друго е(беше) у питање :D

Da Genova: "Pandev, accordo con l'Inter. Palacio più vicino a Milano"...

Una buona occasione per l'attaccante e per la società interista che potrebbe così arrivare a Palacio.
Ми се плаче....

Ништо конкретно и ништо ново, само во круг се вртат, чиста шпекулација у моментов на која нит fcinternews нит фцинтер1908 и обрнуваат внимание, обично ако има нешто сериозно ко ударна вест го ставаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom