- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ај бе петиција напрајте да сменам ник ...иначе ќе го јадеме од Сврбот !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A што сакаш ти интер да банкротира или да постое.Јас би сакал интер да го гледам и да е борба за 10 место ќе го гледам само да се има позитивен баланс и да не се у минус не ми е битно дали ќе се на врвот 10 год или 3 год ќе се на средината.Јас мислам дека тие 2,3 год и да сме 2,3 место не е битно ама доколку се развијат младите таленти е тогаш че кинаме.А ако си ти фан долгу време како пто тврдиш интер и да е на последно место за тебе не треба да претставува проблем????Да те прашам првин колку години имаш бе детенце?А од кога јас навивам за Интер може да ти кажат Син и Иосоно!
Ај ој навивај за Болоња , Катанија и компанијата ниско рангирани екипиA што сакаш ти интер да банкротира или да постое.Јас би сакал интер да го гледам и да е борба за 10 место ќе го гледам само да се има позитивен баланс и да не се у минус не ми е битно дали ќе се на врвот 10 год или 3 год ќе се на средината.Јас мислам дека тие 2,3 год и да сме 2,3 место не е битно ама доколку се развијат младите таленти е тогаш че кинаме.А ако си ти фан долгу време како пто тврдиш интер и да е на последно место за тебе не треба да претставува проблем????
Смирете страсти момци...гледајте малку позиттивно на работите....!![]()
A што сакаш ти интер да банкротира или да постое.Јас би сакал интер да го гледам и да е борба за 10 место ќе го гледам само да се има позитивен баланс и да не се у минус не ми е битно дали ќе се на врвот 10 год или 3 год ќе се на средината.Јас мислам дека тие 2,3 год и да сме 2,3 место не е битно ама доколку се развијат младите таленти е тогаш че кинаме.А ако си ти фан долгу време како пто тврдиш интер и да е на последно место за тебе не треба да претставува проблем????
Нека се спрема мајка му уште од сеа.Нема позитивни работи, кај ги гледаш?
Едно е сигурно чим го даваме Снајдер макар и за 50М сме најебале лошо, и на добар пат сме да го допреме дното. Ја попрво би го продал ЕТО кај русите него Снајдер кај ѓаволите. Без Ето можеме, но без Снајдер неможеме.
НО, ако веќе го шиткат Снајдер, го сакам Кутињо на негово место, иако е уште дете малиот, нека собере искуство, може за 2-3 сезони или ќе го биде или ќе му ебам мајката.
Се на се, едно време се дискутираше кои засилувања ќе дојдат во Интер, денеска дискутираме како да го задржиме овој моментален тим. Некои пак ако не се лажам сакаа целосен ремонт хаха.
Уште да не беше во истиот текст со заминувањето на Снајдер, Ето и Маикон...Прва позитивна работа што прочитав летово за Интер е заинтересираноста за Хернанес...
Тоа го акумулирам во „оние“ милион негативни работи што ги прочитав за Интер последниов месец.Уште да не беше во истиот текст со заминувањето на Снајдер, Ето и Маикон...![]()
Аналитичарот што не ги гледа натпреварите а сепак негативно ги оценува и тоа детално дојде оптимизам да шири, епа не иде.
Добрата работа е таа у муабетов, лошата е медиумот кој ја пласираше оваа вест.Прва позитивна работа што прочитав летово за Интер е заинтересираноста за Хернанес...
Можат без Снајди ко што можеа и без Ибра, но тоа зависи од неколку фактори.Едно е сигурно чим го даваме Снајдер макар и за 50М сме најебале лошо, и на добар пат сме да го допреме дното. Ја попрво би го продал ЕТО кај русите него Снајдер кај ѓаволите. Без Ето можеме, но без Снајдер неможеме.