Фан Клуб: Интер

Нема потреба да замине Снајдер.
Се шпекулира дека Мунрати заминува во Галатасарај за 7-8 милиони евра. Марига најави заминување, се претпоставува за сума од околу 10 милиони евра. Со тие пари може да се купи Нарси.
Заминува Пандев а доаѓа Монтоливо.

Нема да се потрошат пари а ке добиеме 2 квалитетни засилувања....

Не ме тепај Иосоно само ја пастирав информацијата,крсти се да испадне се океј и да дојде Капело,не паламуди многу :D
Атеист сум, немам излез од ова... :) Не помагаат молитви многу, ќе се бира помеѓу Гасперини и Синиша и ќе плачеме за Спалети :роѕ:
Знам што сакаш да кажеш, нез Деко што бара тука ама океј... :)
Да те прашам нешто... пример утре пишува дека Роналдо ќе иде у Интер, дали ќе пишеш: Роналдо, Кварезма, Деко... ?
Не тој Деко, нашиот Деко, сегашен Bilan Serie B :)

Нани, Кварезма, Деко... :)
Кој Деко?!?!? Наш Деко?!? :ROFLMAO:

Сега Морати ке не изненади со нов тренер , очекувам изненаџењето да биде Раниери или Гасперини и ке се почуствуваме како навивачи на јуве.
Кога гледам шпекулации со какви ботови не поврзуваат (читај Зола) и играчи од калибарот на анонимуси кој дале 20 гола у 2ра лига Аргентина , ми се иде да... т.е. ај нема везе.

Многу јасно, кога ќе го спомнат Кварезма одма помислувам на Дек0... пропати човекот цела година: сега ќе дае Кварезма гол, сеа ќе дае Кварезма гол... :)

Многу јасно, кога ќе го спомнат Кварезма одма помислувам на Дек0... пропати човекот цела година: сега ќе дае Кварезма гол, сеа ќе дае Кварезма гол... :)
Не збори така за Рики ДекО Кварезма , многу јака утакмица пружи против Фиорентина. 20 и кусус милиона за една утакмица... кукууууууу :D

Не збори така за Рики ДекО Кварезма , многу јака утакмица пружи против Фиорентина. 20 и кусус милиона за една утакмица... кукууууууу :D
Да да, веројатно е најплатениот играч на сите времиња :)

Морати пред неколку саати изјави: Англиската федерација не го пушта Капело.
А сега Бранка излезе со изјава: Никогаш не сме контактирале со Капело ниту Англиската асоцијација....

И што викате, Гасперини, Зола или Миха? :D

Морати пред неколку саати изјави: Англиската федерација не го пушта Капело.
А сега Бранка излезе со изјава: Никогаш не сме контактирале со Капело ниту Англиската асоцијација....

Ние сакаме да си правиме муабети со познати играчи и тренери, за навивачите да го задржат чувството дека сме голем клуб. Во суштина пари немаме, ама барем сеуште ни прават муабет :)

Никој од нив....имаме нови на листава :)

Hiddink won't rule out Inter
http://www.skysports.com/story/0,19528,11854_6998944,00.html
- Доколку Интер постигне договор со федерацијата на Турција за раскин на договорот, Хидинк не би одбил да го води Интер.

Според скај.спорт.ит, Морати веќе го одбрал Лорен Блан
http://sport.sky.it/sport/calciomercato/2011/06/21/inter_allenatore_cercasi.html

И Валтер Зенга исто така се нуди... ама if you call me :)
http://www.gazzetta.it/Calcio/Serie...11/zenga-se-mi-chiamassero-801688676873.shtml

Блан ми личи на попристојно решение од оваа баграва квази-тренери :)

Побогу бре што се дешава со ова Интеров не знам !!
Морати Деко е слободен,земај го одма !!

Сега засега трансфер периодот е одличен за нас...го ангажиравме пренаментно Харѓа,Суазо и Мунтари сеуште се дел од нашиот тим,се шпекулира за продавање на Ето,Снајдер и Мајкон,Капело,Болас,Хидинг... скоро сите не одбиваат односно нашиве се неспособни да ги придобијат бидејќи немаат пари (кутриот Морати),Милан и Јувентис постепено се засилуваат.....што значи дека догодина ќе ни остани надежта за 4 место во ЛШ или финале во купот на Италија...great:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom