Фан Клуб: Интер

Според Скај, изборот паднал ( пак ) на Капело, само не ми е јасно како ќе успеат да го земат во ситуација кога тоа не им успеа по лошиот пласман на Англија на СП кога се шпекулираше дека ќе добие и отказ ...

А за Вилаш Боаш немавме пари а ете го мајсторот ќе си иде у Челзи , изглеа потпишува денес
За Капело пак се шпекулираше дека ќе добие отказ за на Европско да имаат друг тренер ама господ знае што ќе се деси

А за Вилаш Боаш немавме пари а ете го мајсторот ќе си иде у Челзи , изглеа потпишува денес
За Капело пак се шпекулираше дека ќе добие отказ за на Европско да имаат друг тренер ама господ знае што ќе се деси
Не е дека немаа пари, сега да не ги вртиме нештата наопаку, Бранка кажа дека парите не се единствен проблем туку има и друга причина ...
Е сега или он не сака да дојде ( сака да остане во Порто кои реално имаат одличен тим а сеуште не се испробал во ЛШ ) или е веќе договорен со Челзи кои реално, имаа предност за ангажман бидејќи многу порано останаа без тренер па први тргнаа во '' лов '', а и знаеме дека Мурињо веќе го советуваше Боаш ако веќе заминува од Порто тоа да го направи во клуб од Англија, а Челзи е местото каде Боаш го учеше овој занает најдолго, 3 години ...
Како и да е, ако се успее со Капело што ја лично не верувам дека ќе се случи, тогаш ќе ја земат убедливо најдобрата опција за наследник на Лео, со ист став бев и по заминувањето на Мур.

Попладнево ќе го знаеме одговорот за ова според Скај ...
Следен според мене, адекватен, е еден од Рајкард и Спалети.
--- надополнето: Jun 20, 2011 1:13 PM ---
По Скај, и Анса потврдуваат за Капело, ова ти се едни од најрелевантните медиуми и едни од оние кои даваат точно информации во врска со клубовиве во Италија во пакет до ГДС, све остало ( освен порталите поврзани со Интер ) ти е пиши пропало ...
И они со исто инфо ко и Скај, лошото во целава оваа ситуација е што следен на тапет и според нив и според Скај е Миха. fuuuuuuu !

Не е дека немаа пари, сега да не ги вртиме нештата наопаку, Бранка кажа дека парите не се единствен проблем туку има и друга причина ...
Е сега или он не сака да дојде ( сака да остане во Порто кои реално имаат одличен тим а сеуште не се испробал во ЛШ ) или е веќе договорен со Челзи кои реално, имаа предност за ангажман бидејќи многу порано останаа без тренер па први тргнаа во '' лов '', а и знаеме дека Мурињо веќе го советуваше Боаш ако веќе заминува од Порто тоа да го направи во клуб од Англија, а Челзи е местото каде Боаш го учеше овој занает најдолго, 3 години ...
Како и да е, ако се успее со Капело што ја лично не верувам дека ќе се случи, тогаш ќе ја земат убедливо најдобрата опција за наследник на Лео, со ист став бев и по заминувањето на Мур.

По Скај, и Анса потврдуваат за Капело, ова ти се едни од најрелевантните медиуми и едни од оние кои даваат точно информации во врска со клубовиве во Италија во пакет до ГДС, све остало ( освен порталите поврзани со Интер ) ти е пиши пропало ...
И они со исто инфо ко и Скај, лошото во целава оваа ситуација е што следен на тапет и според нив и според Скај е Миха. fuuuuuuu !

Не се единствен ама реално еден од проблемите
Он да не сака да иде у Интер ме ми се верува едино што викаш ти да не е договорен со Челзи ама па ако беше до сега ќе беше нивни тренер

Матераци ќе си оди :S

Со среќа понатаму каде и да одиш дали во МЛС или некаде на друго место и многу успеси да бележиш
Tutti Pazzi Per Materazzi <3

Гледа дека повеќе не е корисен за тимот а сеуште има желба да игра фудбал па мора да замине. Истото треба да го направи и Кордоба и Орландони ако не му е завршен договорот.
На нивно место треба да добијат шанса некои млади играчи кои и онака ке изиграат подобро од Кордоба и Матераци.

Треба да им бидеме благодарни за тоа што го направија за Интер до сега ама повеќе нема место за нив во тимот на Интер...

Се согласувам за се со тебе, почнувајќи од тоа зашто Боас не дојде во Интер, до Рајкард и Спалети...
Само сакав да кажам, порталите поврзани со Интер се нешто као Тајм Мк, Дејли, агрегатори на вести, така да таму улетаваат вести од сите сајтови, не дека они се најрелевантни, они всушност и тешко доаѓаат до некакви информации освен што контактираат со неколку агенти на нашите играчи, се друго им е од италијанските весници/портали копи пејст :) (ова како појаснување за оние што ги читаат)
--- надополнето: Jun 20, 2011 2:31 PM ---
Изгледа управава почна да се свестува, Матераци го напушта Интер...

Фиорентина официјално преку соопштение потврди дека Миха останува со нив, односно, го пренесоа ставот на Михајлович кој е дециден дека сака да остане таму долго време.
Нека му е со среќа, ме радува оваа вест, се надевам дека во случај Капело да отпадне, ќе се дрзнат по Спалети или евентуално Рајкард.

http://www.skybet.com/betting/football/manager-specials/t10002896.html

Еве ги коеф. според Скај Бет за ваш иден менаџер.

Ja го сакам Славен Билиќ
201.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom