Фан Клуб: Интер

Не разбрав најдобро. Сумата не е спомната или онака ќе им го дадеме???
Сепак се работи за млад играч за кој беа заинтересирани повеќе екипи...

Нека си е*е мајката Морати со Биелса, Гасперини, Раниери, Боас...го има Анчелоти, го има Купер, Рајкард, Квеироз, ама не, тој мора да експериментира секад.

Нека си е*е мајката Морати со Биелса, Гасперини, Раниери, Боас...го има Анчелоти, го има Купер, Рајкард, Квеироз, ама не, тој мора да експериментира секад.

Ова озбилно ??

Ова озбилно ??
Не, бољи е Боас, шо го имитира Мурињо на 33 години и што конкуренција во Португалија му се два клуба :). Во недостаток на слободни тренери, тие што ги набројав се оние подобри.

Го заборави Ван Гал, добар тренер кој е моментално без работа

Не, бољи е Боас, шо го имитира Мурињо на 33 години и што конкуренција во Португалија му се два клуба :). Во недостаток на слободни тренери, тие што ги набројав се оние подобри.

Брат Купер е тренер у Грчка втора лига моментално, поголем репер за квалитет од ова нема ја мислим !!

Квеироз освен што бил помошник на Сер Алекс кај и да отидна ги избркаа на клоце.

Боас не имитира никого, дечкото има свој стил и на 33 години има освоено Лига Европа со Порто !!

Анчелоти и Рајкард, да подобри се од сите тие што ги наброи другиве, али Купер и Квеироз са тапа, али ако мене ми одговара да земе Интер некој од овие двајца !! :)

Сега и Јонуз ви е слободен...
Сака голема плата...

Иначе скоро официјално е дека Михајловиќ ќе биде тренер на Интер, иако Бранка ко демек отишол до Португалија да направи муабет со АВБ. Убаво си рече Морати, јас сакам тренер што нема да менува ништо и што ќе ме слуша...

Мислам ќе напраат глупост со Михајловиќ. Ок е човекот, омилен фудбалер ми беше порано, али искуство во Болоња и Катанија (катастрофа), и малце ок со Фиорентина, во самостојно водење клубови е премалку за да се води тим како Интер. Немам против, ама у случајов би избирал помеѓу Роси и (евентуално) Спалети.

Сака голема плата...

Иначе скоро официјално е дека Михајловиќ ќе биде тренер на Интер, иако Бранка ко демек отишол до Португалија да направи муабет со АВБ. Убаво си рече Морати, јас сакам тренер што нема да менува ништо и што ќе ме слуша...
Мене уште не ми е јасно што муабети прават, кога се без пари? :)

Овој В.Б. беше во Интер со Мурињо, така?

Овој В.Б. беше во Интер со Мурињо, така?

villaboa.jpg

:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom