Фан Клуб: Интер

^ Интер сака да даде 50% од Наталино на Џенова за да ја намали сумата од 3.5м.
facepalm.gif

50% од Наталино = ќе биде у целосна сопственост на Џенова, зашо сеа е пола наш, пола нивни.
Леј, кај не земаме играчи, па и од младински погон ќе распродадиме.
Незнам зошто, неам гледано толку многу како игра Наталино, мислам дека оваа сезона изигра еден меч, против Лацио, го изигра на ниво.. против продавање сум или било каква размена на овој играч.
Што му е филмот на Морати, само тој си знај..:confused:

Незнам зошто, неам гледано толку многу како игра Наталино, мислам дека оваа сезона изигра еден меч, против Лацио, го изигра на ниво.. против продавање сум или било каква размена на овој играч.
Јас сум го гледал Наталино и го пратам нон-стоп затоа што ми е најомилен фудбалер. 95% од натпреварите што ги изигра за примавера тимот ги изигра на ниво, со многу нафрлања кон играчите и со многу продори. Незнам стварно што е финтава ако го дадат во целосна сопственост на Џенова. Иначе изигра два натпревари едниот од нив беше со Лацио а другиот против Вердер во ЛШ

Весли Снајдер: Во моментов сум многу среќен во Интер, не гледам причина да заминам

Јас мислев нема да биде ништо од Наталино по пријателските натпревари од претходнава сезона, но кога доби шанса во првиот тим одигра одлично како за младинец, освен грешката со Лацио. Иначе не му беше само таа утакмица.

И викате Каржа за 3,5 мил :)

Напредуваме...реформите продолужваат...Каржа за 3,5 милиони.:D

И не знам што се запнавте по тој наталино синкир за снајдер се работи па вие категорично сте против таа ко-сопственост да му ја дадеме на џенова..тој наталино колку што го имама гледано е страшно неподвижен играч,слаб физички,не е ни брз,а не е ниту некој див или жилав играч кој греби по страна...ништо посебно!..ајде нека ги продадат Мајкон,Киву и Мунтари да ме расположат барем...кога веќе Морати не купува ништо

Што не го договорат Монтоливо,ако ни отиде Санчез барем овој да не ни избега!

Шо се секираш, ако избега Монтоливо, Поли е тука :)
Ако чекаме вака ни Поли нема да го земеме:),Милан ги зема Мексес и Таиво,Јуве ги зема Пирло,Пациенца и Андреас Бек,Лацио го зема Клосе,а ние се замараме со Карја и Мунтари!

Добро ќе беше да се замараа да го продадат Мунтарот, ама ни за тоа не се замараат...

Е како да го продадат бе Мунтари. Треба пари да дадат за да некој се согласи да го земе.

Иначе, не ве пратев, да не има некој што не е задоволен со тоа што не го земавме Кришито? Јас мислам дека и подобро што не доаѓа во Интер, на ниеден натпревар не ме импресионирал, ниту за Џенова, ниту за Италија.

Како знаат и умеат, за тоа се платени. :D
Мене да ме плаќаа, ќе го продадев некако. :)

Нема као што знам. А и не би требало да има...
Ако го продадат Мајкон, Исла му е мајката. У пакет со Санчез.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom