Фан Клуб: Интер

Збогум Санчез отиде во Барса.
Тежок кикс на Интер требаше во Јануари да затвори и да го остави до летото во Удинезе.Санчез е идна суперѕвезда.
Ајде сега Фабрегас ке сме земале но и таму ке е .I. .
За Роси не сум човекот не се докажа како играч за голем клуб.Интер ако е голем клуб како што се претставува треба да тргне по еден од Агуеро или Тевез кога изгуби во трката за Санчез.

Кога отишол во Барса? :O
Роси не се докажал у голем клуб а Агуеро се докажал? Атлетико М. е поголем клуб од Виљареал?

Кога отишол во Барса? :O
Роси не се докажал у голем клуб а Агуеро се докажал? Атлетико М. е поголем клуб од Виљареал?
Па ако беше голем играч ќе останеше во Манчестер а не да шета по Њукасл,Парма па Вињареал.
Агуеро е класа над Роси Атлетико одби 50 мил за него од Челзи а како што знам ние изгубивме од Атлетико и голче ни даде Агуеро во Суперкупот на Европа.Агуеро веќе неколку години е еден од најдобрите во Атлетико.
А Роси оваа година изигра добро предходни никаде го немаше.

Aj линк да видам кај има дека отишол во Барса ??
Сигурен сум дека Санчез ќе биде дел од Интер летово,само што се натега многу тој Поцо без врска накурац го набијем !

Па ако беше голем играч ќе останеше во Манчестер а не да шета по Њукасл,Парма па Вињареал.
Агуеро е класа над Роси Атлетико одби 50 мил за него од Челзи а како што знам ние изгубивме од Атлетико и голче ни даде Агуеро во Суперкупот на Европа.Агуеро веќе неколку години е еден од најдобрите во Атлетико.
А Роси оваа година изигра добро со Вињареал лани грееше и клупа.
Не беше голем играч, беше млад талент. Сега е голем играч.

Ако Санчез ни избега, знаеш зашто ќе биде тоа? Зашто нема да платима колку што треба (20м + неколку играчи).
Ако немаме да дадеме 20м за Санчез, како ќе дадеме 40-50 за Агуеро?

Предцедателот на Удинезе даде изјава дека Санчез има договор со Барса 4 год по 3мил сезона и дека син му уште преговара со Барса но дека уште не се договориле Барса нудела 30 мил + Бојан и уште еден Јафрен мислам беше проблем била големта палата на Бојан.
А еве и што пишува весникот на Барса.
http://www.mundodeportivo.com/ демек се договориле.

Мите кој е по вистинит, синот на газдата на Удинезе или некој весник на Барселона?

Не знам каква е ситуацијата ама ме загрижува фактот што Морати не излегол да каже дека се откажуваме од Санчез. Без таква изјава нема шанси да дојде кај нас :)

Не знам каква е ситуацијата ама ме загрижува фактот што Морати не излегол да каже дека се откажуваме од Санчез. Без таква изјава нема шанси да дојде кај нас :)
Жално е што веќе ни ова не пали :(

Искочија со таква изјава за Касано, и...

Според некои Турски медиуми, Галатасарај сакал да ја купи безглавата кокошка. (y)
Амин.

Според некои Турски медиуми, Галатасарај сакал да ја купи безглавата кокошка. (y)
Амин.
Прочитав на fcinternews.it ама кој е тој безглава кокошка? Пандев? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom