Фан Клуб: Интер

Се додека нема ништо официјално за Санчез, да прочитам на страната на интер.ит, не му верувам ни на Морати, ни на жена му...

Ранокија изигра одличен натпревар за Италија, чиста 10ка. Не дека Естонија е некој репер ама ако. :D
Пацини влезе во второ и брцна еден гол, по одличната асистеница на Монтоливо.
Роси најдобар, Меси не му е рамен. :D Еее коа ни се нудеше... да го имавме сега него, на коњ ќе бевме.

Се додека нема ништо официјално за Санчез, да прочитам на страната на интер.ит, не му верувам ни на Морати, ни на жена му...
Ќе почекаме Морати да каже дека преговорите пропаднале и не го купуваме, и ќе удриме на славје! :)

Ќе почекаме Морати да каже дека преговорите пропаднале и не го купуваме, и ќе удриме на славје! :)

Е тогаш треба од пети до глава се да му пцуеме, иако многу направи за клубот.

Сериозно мислите дека ќе успееме да го земеме Санчез? Јас не верувам, кога имавме шанси тогаш не бил докажан и го претерувале со сумата, сега сме спремни да дадеме и повеќе од таа сума али се вклучуваат и други клубови у трка по Санчез па цената уште повеќе рипа, ако го додадеме факторот Барселона која што ако се одлучи може како од шала да го земе, така да, јас не се надевам на него многу, а со тоа што ги земавме Алборно и Кастињос, Пандев останува, пааа Санчез тешко...

Ранокија одличен , Пацини пример за напагач... влага 4 мин у игра и дава гол, малце фалеше уште еден да даде. :)

ВБА нудат 8 милиона за Марига

Потврда од Русија, Зенит е подготвен да плати 15м за Мота, а на него му нудат 4м по сезона.
Ваква понуда не се одбива, ајде сиктер.
Тие 15м, од Марига 8м, + позајмица на некое дете, ете ти го Санчез.

А од Мунтари ни трага ни глас. Дај нека се смилува некој и нека ни понуди 5-6м, да додадеме уште толку и да го земеме Банега/Монтоливо.

Реал го бара Маикон... ако се договорат со Интер и Маикон си отиде, Интер ќе го зима Кришито. И Леонардо дал согласност за тоа.

Најважното го заборавив. :facepalm:

99% е готово (само се чека да се официјализира, договорена е средба меѓу Интер и Џенова), Интер го купува Каржа, најверојатно МАЈМУНОВ ќе потпише 3 годишен договор.

Извор за се ова - Fcinternews.it

Ќе правим одличен тим оваа сезона
Маикон си оди(у замена за Диара ..лолови), Кришито иде..
Мота си оди, Мунтари и компанија остануваат.

Бравос, бравос.

Ќе правим одличен тим оваа сезона
Маикон си оди(у замена за Диара ..лолови), Кришито иде..
Мота си оди, Мунтари и компанија остануваат.

Бравос, бравос.
Мене ми се допаѓа тоа што ќе дојде Ласана, али тоа автоматски би требало да значи и шут карта за Каржа и Марига, како и резервирано место на клупата за Занети и Камби.

Кришито не е нешто посебно добар играч, така да боље да се ризикува со Агигерај, може ќе биде добар за 1-2 сезони...

Мене ми се допаѓа тоа што ќе дојде Ласана, али тоа автоматски би требало да значи и шут карта за Каржа и Марига, како и резервирано место на клупата за Занети и Камби.

Кришито не е нешто посебно добар играч, така да боље да се ризикува со Агигерај, може ќе биде добар за 1-2 сезони...

Читам, Марига го барале екипи од Премиер лигата..па ако дојде Ласана, може комотно да му се дај за 10 милиони на Астон Вила :)

Читам, Марига го барале екипи од Премиер лигата..па ако дојде Ласана, може комотно да му се дај за 10 милиони на Астон Вила :)
10 милиони?
А ние дававме 5 милиони и Мунтари за Маскерано :D

Мислам дека за 7-8 може да си замине, ништо не покажа посебно во Интер, ниту играше, сеа потенцијалот што го има, го има, ама и Мунтари имаше :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom