- Член од
- 7 мај 2009
- Мислења
- 710
- Поени од реакции
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kakov e toj igrac kalsa 85??![]()
kakov e toj igrac kalsa 85??![]()
Ако и наредната година во средина играме со Занети, Камбијасо, Мота и Станкович во прв тим, ќе се откажам од Интер и ќе се декларирам како фан на Интер Примавера.
Ќе си отворам Фан Клуб: Интер Примавера и сам ако треба ќе пишувам, а може и ќе ми се приклучи уште некој бунтовник незадоволен од тимот.
Зашто после скандалот? Не сум незадоволен од резултатите јас, незадоволен сум од тоа што некои играчи МОРА да играат, иако не ги бива...Епа океј, ако си почнал да гледаш пост Јуве скандалот. Не ти го сфаќам муабетов...
Со кој памет се дрзнувате да правите рекла казала муабет за професионалет фудбалски клуб од Милано, фудбалски гигант, кој преку тв стандард го следиме цел живот и чат пат ако имаме можност 2-3 пати ќе ги гледаме во живо, да тврдите тука дека некои фудбалери во тимот МОРААТ да играат иако не ги бивало ...
Од кај тоа ?!
Смешен е таквиот муабет, не само за Интер, за било кој друг тим кој важи за голем клуб во светскиот фудбал, не е ова маалска екипа од Македонија па дете на спонзорот да мора да игра и да се шуњаат чаршиски муабети дека вакви или онакви биле работите у тимот.
Ладете си го, џабе трололо на форум, идете бркајте пички, терајте на дружба, положувајте испити, барајте работа и слично, со други зборови, гет а лајф и оставете го клубот да си ја работи својата работа која сакале нејкеле од страна немо ќе ја надбљудуваме и коментираме. Уште Јуни не дошло вие готово, знаете кој ќе си иде кој ќе остане кој ќе биде тренер кој ќе освои Скудето и слично.
Видете какви беа нештата лани овој период, какви се сега па ваљда ќе укапирате колку е непредвидлив фудбалот ...
Де бре, лани во плус беше тимот од трансфери (финансиски плус), па пак освоија се што може да се освои. Зар мора да се потрошат 92,332,ххх милиони за да тимот биде победнички?
90'[1 - 2]
S.A. Muntari![]()