Фан Клуб: Интер

Реал не е Интер јбг,Мурињо нека се врати кај нас ако сака успеси повторно! Кога видов дека игра Албиол знаев дека тој им е најслабата алка бидејки против Барса треба да имаш најака одбрана па после све друго,интересно е што во последните 5 утакмици на Мурињо против Барса дури 4 пати играше со 10 фудбалери(еднаш Интер и 3 пати Реал)

Реал не е Интер јбг,Мурињо нека се врати кај нас ако сака успеси повторно! Кога видов дека игра Албиол знаев дека тој им е најслабата алка бидејки против Барса треба да имаш најака одбрана па после све друго,интересно е што во последните 5 утакмици на Мурињо против Барса дури 4 пати играше со 10 фудбалери(еднаш Интер и 3 пати Реал)

4 пати реал :))

Рамос
Пепе
Албиол

и не доби еден исто црвен у купот ?

кога изгубија 5-0 :D
Ауу да бе сеа ми текна,кога на Меси му зема здравје! Значи последните 5 дуели на Мурињо со Барса ги завршува со 10 фудбалери хахаха,ке го цитирам Мурињо од пред 10 дена - Ај еднаш јас да играм со 11 а они со 10:tv:

Додади го црвениот на Дрогба и Дел Орно во два меча кога беше тренер на Челзи.

Знам дека имаше и тогаш али и без тоа ова веќе е врв,премногу добри глумци се фудбалериве на Барса а посебно Бускетс кој денеска пак глумеше во стој стил кога демек го удрија во лице а усвари ударот беше подоле! Нема сомнение дека играат најдобар фудбал али мора да се пофалат и со добра глума,ако сте приметиле добро секад кога ке удрат нивни играч веднаш дотрчуваат најмалце 3-4 фудблари(Валдес,Пике,Бускетс се најредовни) и одма му создаваат притисок на судијата! Според мене не верувам дека Манчестер може да им се спористави,чим не успеа Мурињо тогаш 99 посто сум уверен дека иде кај нив титулата!

Знам дека имаше и тогаш али и без тоа ова веќе е врв,премногу добри глумци се фудбалериве на Барса а посебно Бускетс кој денеска пак глумеше во стој стил кога демек го удрија во лице а усвари ударот беше подоле! Нема сомнение дека играат најдобар фудбал али мора да се пофалат и со добра глума,ако сте приметиле добро секад кога ке удрат нивни играч веднаш дотрчуваат најмалце 3-4 фудблари(Валдес,Пике,Бускетс се најредовни) и одма му создаваат притисок на судијата! Според мене не верувам дека Манчестер може да им се спористави,чим не успеа Мурињо тогаш 99 посто сум уверен дека иде кај нив титулата!

И то Валдес, маме него, абе ти се чинит Болт е, од гол до судијата за секунда е. И то ко ќе му "објаснува" на судијана шо се десило, мислиш ситуацијава ја гледал пред него, а не од 100метри. :pos:

Не е за овде ова ама ај. :)

Тие не му се последни, бидејќи со Барселона играше во групи. Тогаш немаше црвени, нека не се жали Мурињо. :)

Од кај информацијата дека Карја ќе се враќа во Џенова (на брзото инфо на fcinter.com.mk)

Дечки некако ''мртва' темава во последно време..дај размрдајте ја малце мислам ја претеравме на Интерашите на темата Реал-Барса синкир за интер се работи :)..очигледно неможиме сеуште да го заборавиме ланскиот успех на тимот(како вчера да беше) и сеуште имаме последици од тројната круна па овие априлско-мајски денови не потсеќаат на радост:)...

Што мислите со одлуката на Морати за тоа дека Леонардо останува уште една сезона??..мислите тоа дека е добро или???..јас од моја гледна точка и уште од времето на крофната тврдев дека нови играчи ни е неопходни без разлика каков тренер имаме и тоа се докажа на претходните клучни натпревари..како и да е се надевам дека догодина нема да ги гледам Станкович,Камбиасо и Занети во средниот ред како први опции...

Немој да го потценуваш Ферги. Не го сакам Манчестер, но за Ферги имам високо мислење :toe:

660ca.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom