Фан Клуб: Интер

BOBI OH NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :pos2:

браво гурајте што подалеку

Ми ги направи цитрони коментаторов со тој офсајд, нека плаче сега дома.
Браво Паднев. Горд што сум Македонец во моментов :)

Браво браво.... ова не го очекував искрено.Најубеден бев дека вие ке бидете први шо ке испаднете, но се случи спротивното. Изгубив некој динар али не е страшно, секоја чест :)

ЏОНИ (NERAZURO), живееме во филм изгледа, а баце? :D

И само уште нешто. Мислам дека најсреќен е Цезар ;)

БРАВООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

Пандев заслужи да погоди после сите критики и сега цела Италија ќе му го :pusk:

aleeee aleee ale ale INTEEEER INTEEER FORZA INTER FORZA KUNF FU PANDEEEVVVVVV

Cestitki bravo....Pandevco gi rasplaka napatenite igraci i NAVIVACITE sto se duvaat za dzabe :)

Момциииииииииииииииииииииииииииииииииииииии неможам да верувам уште што се деси ауууууууууууууууууууууууууу ФОРЗААААААААААААААААААААААААААА ИНТЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР :vozbud::vozbud:

Толку го серев типов деновиве и сега на крај ме реши, како и цела алианс арена :)

Сега Пакица е херојот пак така? :) :)

Браво за Пандев
Малце фалеше и трагичар да биде мада гомната у кои влезе Цезар ќе го покриеа, на 2-2 чист гол спаси по шутот на Снајдер, реакцијта на Снајди беше прајслес, ко што беше и прајслес голот на Пандев, феноменална завршница, штета не му е константна истата.

Во второ полувреме видовме вистински ИНТЕР,гледате како може кога Лео ке направи добра тактика!Ранокија звер спаси на гол линија и кога беа 3 на 2 во контра му ја зема на Гомеш,СНАЈДЕР,ЕТО,ПАНДЕВ ЗА ДА ГО ДОКРАЈЧАТ!

честито победа... секоја чест на Гочката и неверојатен пресврт... браво момци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom