Фан Клуб: Интер

Дефинитивно ИМА ОФСАЈД! :pos:

Ебати кретенот...

Цезар пак изгледа пешки ќе си иде дома... Само што сега подалеку ќе му биде.

Жулионе бре,,, ц ц ц :(

--- надополнето ---

Ајде Пандев 2 гола ! Сега му е мајката ! Жими ашим браварот :tapp:

Среќа Интер го има најдобриот голман во светот иначе тешко дека Баерн ќе имаа шанси да го елиминираат Интер во овој двомеч, сега за сега од 3те гола на Баерн 2 поклон од најдобриот во светот. :tv:

Жалам шо бев у право коа ве убедуев дека е смешка поготово кога се става во ист кош со најдобрите и жалам што ете, стигна потврда на тој муабет, ипак, Интер пати ради него ...

Пратите го накај Милан !

Ми треба јак голман за на ПЕС ! :pos:

За малку и трет гол ќе им подареше најдобриов, хиууу ...

Колку само погрешна тактика на Лео, се гледа дека сеуште не е за ЛШ поткован. Нека си се повлечат, најубаво, да не рокне брука, реваншот со арсенал 2005 :tapp:
За играта на поединци ми се смачи веќе од повторување на истите работи, иапк ова не е сезона на италјанските екипи во европа.

Одбранава ако продолжи вака уште 2-3 ке ни закачат,, играва ме потсека на старите добри денови на Бенитез,, тотално без идеја сите го бараат ето.Мислам дека имаме срека што не ја решија баварциве сепак постои некоја капка оптимизам за чудо во второ полувреме.

во агонија сум...

Цезар пак изгледа пешки ќе си иде дома... Само што сега подалеку ќе му биде.
:pos: Мислиш ќе стигне за дербито?

Цезар и Леонардо најголемите виновници за евенталното отпаѓање од ЛШ.

Ајде Кутињо, можеш ти :pos:

Колку очајно играме, смешно е.

ЈАс не знам каква е оваа ''пожртвуваност'' од играчите наши???...ми изгледаат некако како курташак на теренот да си играат или како натпреварот да е наместен...Иначе за Цезар и Мајкон коментарите се излишани....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom