Фан Клуб: Интер

Како што разбрав во договорот за Мунтари помеѓу Интер и Сандерленд стои дека истиот ќе се реализира ако Мунтари изигра минимум 7 натпревари за Сандерленд, а до сега веќе изигра 4, што значи уште 3 меча у тој дрес и сигурни им се 7 милиони евра од него.
Иначе он од коа им отиде у екипа имаа 3 порази по ред, денес со Арсенал го ќарија првиот бод.

Добро е што победија Милан денес бидејќи ако во некој случај завршеше денешното ''дерби'' нерешено или победа на јувентус тогаш овие нашиве сигурно ќе ја дотераа со Џенова за нерешено како минатите години..вака барем знаеме дека ќе бидат поштени:):)..Иначе штос е однесува до Јувентус ви имав тука кажано дека во умрена екипа да не се крстиме бидејќи ќе останеме разочарани...вака само ние треба да си ја дотераме работата а не да очекуваме од други да не вадат...(Баерн:kesa:)

Комшике ,како температурата во Струга....ние тика смрзнавме -8,Васко со шубара се шетат

Моментално е -8,може да се симне денес на -5.Има уште 10 кола до крајот се е можно!

Е значи нема полоша работа од ова, да чекаш на некој друг... Тие ѓубринава од Торино еден гол бе како не дадоа :pos:, со нас се потрошија.

Што знам, денеска може и да загубиме :)

Што бара уште Мунтари кај нас во составот:

untitled1bob.png

untitled1bob.png

Ништо не е точно. И Мунтари и други фудбалери ни се напишани а овие што ги земавме не ни се напишани, дај средете ве молам :)

Muntari ushte e nash, taka da ne znam shto se bunite, a i ne e toa problemot nash, imame vistinski problemi kako -8, 0-1, Ganso kretenot koj go sakav sea go mrazam... ehee, da beshe samo do Muntari rabotata, na konj ke bevme :)

untitled1bob.png
Затоа што не е продаден, на позајмица е, ако не дај боже се врати, кој ќе пишува пак за него :)

Ништо не е точно. И Мунтари и други фудбалери ни се напишани а овие што ги земавме не ни се напишани, дај средете ве молам :)
Како тоа ништо не е точно а јас не знам?

Што промаши Бамбини за Сампдорија, леле хахаха. Гледајте на Телма, Сампдорија - Чезена
П.С Сантон игра како десен бек

Сантон изигра добро во прво полувреме, дриблинзи, центаршутеви...

milannacekordotitulata.jpg

мала, мала, мала... група педера... :)))) ХОМОА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom