Фан Клуб: Интер

Катастрофална поставеност на Стоунс за двата гола, и во двата случаи е изгубен во свемирот.

Особено за вториот гол, апсолутно недозволиво да оставиш толку простор за полушпиц во средината на шеснаесетникот, како и толку растојание од топката и Аканџи, тројката позади ко ќе брани мора да се движи униформно за да нема процепи, налет шо 0 опасност имаше од другата страна.

А за првиот гол буквално брани воздух при нафрлање додека Аканџи е во сендвич од двајца играчи на Удинезе.

На крајот ќе треба да го враќаме Ачерби ко шо ми гледа.

Прегледај го приврзокот 487258

Прегледај го приврзокот 487260
Nov sistem e ova za nego, nova pozicija, sve e novo, ke mu treba period na adaptacija, slicno se desi ako pamtis Konte koga dojde i od 4231 sistemot na spaleti otidoa na 352, Skriniar bese vlezen vo bonus izvesen period da mu ebam majkata i na nego sto si otide da gradi trofejna kariera i ene go sea u fener mu gi praat onie fintine so kornetot sladoled i se smee no vo sebe mnogu place.

Sto se odnesuva do Martinez, dobar golman e ama mnogu naednas izglea mu dojde da e prv golman na timov, od vtor golman lani kade ne bese los, i eden zgazen covek na ulica, do sezonava kade imaat visoki ambicii naednas da e prvotimec, sansa sto ja dobiva na ova nivo tek na 28 godini. Ke treba vreme malce da se sozeme ama Inter za golmani nikad ne dava tolkav luksuz taka da sto poskoro se opravi tolku podobro za nego.

Сега со Рома ќе биди доста интересна утакмица.

Не знам што да мислам за нив искрено. И многу тешко ми е да ја предвидам утакмицата.

Двете екипи преофанзивни, и двете екипи назад нестабилни, и двете екипи се во одлична форма. Традиционално Интер е подобар и плус да не заборавиме дека веќе 5 гостувања со ред ги победуваме што е фрапантен скор искрено и не се сеќавам дека некаде на гости Интер победувал вака во контиунитет.

Само се надевам дека Ди Марко ќе се врати и Чаканоглу ќе се распука па што биди нека биди.

Нема полоши навивачи од позерите што купуваат најскапи карти во прв ринг и напуштаат стадион 10 минути пред крај за да не заглават во сообраќај.

Морам да ти контрирам на ова зашто јас лично почнав да го практикувам иако и самиот сум јадел гомна за истото.
Прв пат кога отидов да го гледам Интер на Џузепе Меаца, против Сасуоло кога изгубивме 1-2, останав до крај за да го јадам квалитетно стапот после натпревар.
Излегување како еден од последните, метрото беше затворено, се упатив према трамвајските и автобуските станици, што да ти кажам, милион луѓе чекаа. Што ќе праиш, тогаш сеуште беше роаминг во ЕУ, пешанак и место саат и 45 минути, ние повеќе од 2.5 саати пешачевме.
Еве сега проверив Аирбнб локацијата на апартманот и оддалеченоста од стадионот.

1000040756.jpg

Втор пат кога сериозно го јадев курот и скинав менискусот од одење како луд беше пред некоја година на Лацио-Милан. На брат ми кој е лацијал, прв пат му беше да го гледа Лацио во Италија па нормално, пееше песни до сам крај и беше супер возбуден дека 4-0 заврши па кога му викав ајде порано, он само "нема шанси, пешки ќе се враќаме". Сега веќе без роаминг, упалив гугл мапс и кога ја видов рутата и температурата испод 10, знаев што ме чека.

1000040759.jpg

Така да, ако не си спремен да фрлаш 40-50€ на такси, напуштање стадион во 89та минута на резултат 5-2 и те како е паметна одлука, бар за мене, човек кој мрази да се бутка по гужви и стиска во јавен транспорт.
Друга опција е да имаш сместување близу стадион, но тоа е во случај ако не сакаш да шеташ низ центарот и си дојден само за натпреварот затоа што конкретно овие два стадиони се надвор од центарот.
Во Валенсија кога бев не беше тоа случајот зашто Местаља ми беше близу па можев да останам плус некоја минута ама затоа па чекав 45 минути за едно бурито зашто многу гладни усти имаше после натпревар.

Последно уредено:
Морам да ти контрирам на ова зашто јас лично почнав да го практикувам иако и самиот сум јадел гомна за истото.
Прв пат кога отидов да го гледам Интер на Џузепе Меаца, против Сасуоло кога изгубивме 1-2, останав до крај за да го јадам квалитетно стапот после натпревар.
Излегување како еден од последните, метрото беше затворено, се упатив према трамвајските и автобуските станици, што да ти кажам, милион луѓе чекаа. Што ќе праиш, тогаш сеуште беше роаминг во ЕУ, пешанак и место саат и 45 минути, ние повеќе од 2.5 саати пешачевме.
Еве сега проверив Аирбнб локацијата на апартманот и оддалеченоста од стадионот.

Прегледај го приврзокот 487271

Втор пат кога сериозно го јадев курот и скинав менискусот од одење како луд беше пред некоја година на Лацио-Милан. На брат ми кој е лацијал, прв пат му беше да го гледа Лацио во Италија па нормално, пееше песни до сам крај и беше супер возбуден дека 4-0 заврши па кога му викав ајде порано, он само "нема шанси, пешки ќе се враќаме". Сега веќе без роаминг, упалив гугл мапс и кога ја видов рутата и температурата испод 10, знаев што ме чека.

Прегледај го приврзокот 487272

Така да, ако не си спремен да фрлаш 40-50€ на такси, напуштање стадион во 89та минута на резултат 5-2 и те како е паметна одлука, бар за мене, човек кој мрази да се бутка по гужви и стиска во јавен транспорт.
Друга опција е да имаш сместување близу стадион, но тоа е во случај ако не сакаш да шеташ низ центарот и си дојден само за натпреварот затоа што конкретно овие два стадиони се надвор од центарот.
Во Валенсија кога бев не беше тоа случајот зашто Местаља ми беше близу па можев да останам плус некоја минута ама затоа па чекав 45 минути за едно бурито зашто многу гладни усти имаше после натпревар.

Или вака како патрон ќе си земеш смештај во хотелот до стадионот и ќе глумиш Масимо Морати, полека ќе се симињаш, скала по скала.

Attachments

• Patronski.png
    Patronski.png
    1 MB · Прегледи: 32
Катастрофална поставеност на Стоунс за двата гола, и во двата случаи е изгубен во свемирот.

Особено за вториот гол, апсолутно недозволиво да оставиш толку простор за полушпиц во средината на шеснаесетникот, како и толку растојание од топката и Аканџи, тројката позади ко ќе брани мора да се движи униформно за да нема процепи, налет шо 0 опасност имаше од другата страна.

А за првиот гол буквално брани воздух при нафрлање додека Аканџи е во сендвич од двајца играчи на Удинезе.

На крајот ќе треба да го враќаме Ачерби ко шо ми гледа.

Прегледај го приврзокот 487258

Прегледај го приврзокот 487260
Таман сега месец дена ќе е отсутен, ќе се навикне на новиот систем..

Таман сега месец дена ќе е отсутен, ќе се навикне на новиот систем..
За Стоунс јасно беше тоа, ранлив е братот доста. Ама поголемиот проблем за Киву е кој ќе игра CCB, ниеден од овие моментално не го бива за таму.

Screenshot 2026-09-16 at 09.52.23.png

Бисек и Аканџи ќе ротираат, тоа е, за Серија А би требало да е океј.

Затоа јас летово најмногу бев за Хила да го донесат, ама според тоа што го плати Милан, надвор од „параметрите“ на Оуктри беше. Ромеро па веќе ич да не прајме муабет.

Стојам на тоа дека закрпено решение беше ова со Стоунс и Павар и малце несериозно би рекол земајќи предвид кои играчи ги изгубивме на таа позиција, особено тоа колку битен беше Ачерби пред сезона-две.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom