Фан Клуб: Интер

Ne dobil dozvola izraelecov da igra vo Italija, poradi strogite zakoni za problemi so srce i slicno, oficijalno e autac transferov.

Прв пат го гледам видеово, леле каква рандом ескалација настана и пасив агресив со тоа вувузелата ахахаха.

Прв пат го гледам видеово, леле каква рандом ескалација настана и пасив агресив со тоа вувузелата ахахаха.
Ova video minimum ednas vo dva meseca si go pustam random, edna od posmesnite eskalacii snimeni bilo koga.

I ova po nekad si go pustam, so najludiot opis za bilo sto, covek faten kako skrisno bil fan :pos:

Не знам кој друг шампион од топ 5 лигите се понашал некогаш на трансфер пазарот како нас моментално, срам ми е шо читам за секој втор просечен играч дека „Интер се заинтересирани, ама финансиски е надвор од домет“.

Па после ко ќе се најди отприлика некој шо мислиме дека можиме да си го дозволиме, почнуваме со понудите:
„25 милиони? - не.
27.3 милиони! - не..
30.2 милиони?? - дечко 40 милиони кошта...
е па, 32.5 милиони ко така???“

Ги срамат на стари години и Марота и Аусилио, ќе престанат да му креват на телефон.

Изгледа има вистина во она дека Oaktree дозволува само играчи за кои трошокот за амортизација + бруто плата изнесува 10 милиони годишно, а такви (сериозни) играчи не постојат. Така да нека му простат на Павар за паделот со Тео, можат успат и Шкринијар да го побарат назад за 3000 турски лири, шојма врска, секако како шо тргнало на крајот ќе ги бараме Ачерби и Дармијан да се вратат, и ќе се фалиме како сме заштедиле да не му дајме плата за јули и август.

Не знам само дали некој им има кажано на газдите колку пари се земат од ЛШ, ама ќе разберат ко ќе свиткаме кур сезонава.

Не може главна мета на сериозен клуб за десен бек да е лев бек, не.

katastrofa od merkato. Za sva srekja cela liga e utepana pa ajde pak kuburime nekako i mozeme da se nosime i slednava sezona sto doagja... ama nisto nema da napravime u golemive natprevaruvanja

Не ми се верува го пушти татиното синче Симеоне да игра наместо Лаутаро еј. Како да не бевме сведоци што се не направи ова светско и колку е цела сезона во форма како играчки така и капитенски со Интер. Ама ако, заслужува подобро, нека им биде за сега.

Срамота е што не му дадае шанса да влезе.

Абе очигледно не му е омилен. Алварез освен оној голон со Швајцарија, апсолутно ништо не направи на светсково. Овој со три голови втор стрелец во тимот + асистенција, скапа на клупа. И со Англија касно го внесе па овој ја реши и мислев дека денес повеќе минутажа ќе има, ама овој му прдна у фаца денес.

Ме мрзи сега да проверувам гледам ТВ и куцам ама мислам дека и Копа Америка кога беше најдобар стрелец и буквално му донесе титула исто вака го пушташе по 10-15 минути.

Имам и друга поента: знае дека нема да ја надигра Шпанија. Знае дека нема да прават многу шанси, дека најверојатно единствен начин ќе им биде нагуравање во 16 метри и нафрлање топки.

Кој му е подобар играч од Лаутаро за тоа?

Имам и друга поента: знае дека нема да ја надигра Шпанија. Знае дека нема да прават многу шанси, дека најверојатно единствен начин ќе им биде нагуравање во 16 метри и нафрлање топки.

A пенали да се шутираа, сигурно Сенеси не е посигурен изведувач од Лаутаро.

Не пие вода ова ИО, никаква логика нема играч како Лаутаро да ти игра 0 минути во финале. Не ме интересираат ни повреди ни карма ни бутур, 5 измени имаш, можеш во барем една од тие да го вметнеш Лаутаро. А на страна тоа што требаше да е стартер, а не да е на клупа.

Утакмицава иде на грб на Скалони, срамно и скандалозно менаџирање и пред и за време на мечот.

Се надевам нашиов торко нема емотивно да се распадне после ова, мада чим после ПСЖ не се распадна ќе го преброди и ова.

2 prinudni izmeni imase i toa totalen dizbalans napravi, i kapak bese crveniot. Sekako skandalozno glupava odluka mu bese toa sto ne mu dade ni minuta na covekot koj za Argentina na svetskovo go imase posledniot nivni direkten sut kon gol, koj za niv znacese finale.
Crveniot definitivno go otkaza Lautaro od natprevarot, dodeka 2te prinudni izmeni vo regularen tek od koi edna u prvo poluvreme, mu gi zema minutite vo regularen del.

Skaloni si imase nekoja ideja deka on od klupa e jedini za niv na prvenstvovo sto moze da smeni nesto drasticno na teren ko sto bese so Anglija, Alvarez generalno imase mnogu loso prvenstvo osven onoj evrogol sto go dade i toa bese toa od nego, a so nego na klupa go nema istiot impakt vo finisot ko sto bi go imal Lautaro, taka napravi i na lanskoto SP mada tamu Alvarez bese dosta podobar.

Greota za Lautaro radi takviot razvoj na nastani, i nemase sreka, i se pogodi Skaloni da go ima najlosoto negovo trenersko izdanie otkako im e tuka. Daleku od toa deka ne mu e omilen na Skaloni, pa Lautaro mu donese Kopa Amerika koga Mesi se povredi vo grupnata faza i ne igrase do kraj, togas i najdobar igrac bese na prvenstvoto. A ova denes, totalen propust na trenerot, apsurdno e sto bas u finale toa mu se desi na Skaloni ali toa e, koj gi ebe, zatoa i zasluzeno go jadea, zasluzija i poubedliv poraz, xg-to im bese 0.09 na toj telopot na kraj, toa samo po sebe e tezok sram.

Не пие вода ова ИО, никаква логика нема играч како Лаутаро да ти игра 0 минути во финале. Не ме интересираат ни повреди ни карма ни бутур, 5 измени имаш, можеш во барем една од тие да го вметнеш Лаутаро. А на страна тоа што требаше да е стартер, а не да е на клупа.

Утакмицава иде на грб на Скалони, срамно и скандалозно менаџирање и пред и за време на мечот.

Се надевам нашиов торко нема емотивно да се распадне после ова, мада чим после ПСЖ не се распадна ќе го преброди и ова.
Што не пие вода? Истото го викам.

Back
На врв Bottom