Прв пат го гледам видеово, леле каква рандом ескалација настана и пасив агресив со тоа вувузелата ахахаха.Ne dobil dozvola izraelecov da igra vo Italija, poradi strogite zakoni za problemi so srce i slicno, oficijalno e autac transferov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прв пат го гледам видеово, леле каква рандом ескалација настана и пасив агресив со тоа вувузелата ахахаха.Ne dobil dozvola izraelecov da igra vo Italija, poradi strogite zakoni za problemi so srce i slicno, oficijalno e autac transferov.
Ova video minimum ednas vo dva meseca si go pustam random, edna od posmesnite eskalacii snimeni bilo koga.Прв пат го гледам видеово, леле каква рандом ескалација настана и пасив агресив со тоа вувузелата ахахаха.

Имам и друга поента: знае дека нема да ја надигра Шпанија. Знае дека нема да прават многу шанси, дека најверојатно единствен начин ќе им биде нагуравање во 16 метри и нафрлање топки.
Кој му е подобар играч од Лаутаро за тоа?
Не пие вода ова ИО, никаква логика нема играч како Лаутаро да ти игра 0 минути во финале. Не ме интересираат ни повреди ни карма ни бутур, 5 измени имаш, можеш во барем една од тие да го вметнеш Лаутаро. А на страна тоа што требаше да е стартер, а не да е на клупа.Имам и друга поента: знае дека нема да ја надигра Шпанија. Знае дека нема да прават многу шанси, дека најверојатно единствен начин ќе им биде нагуравање во 16 метри и нафрлање топки.
Кој му е подобар играч од Лаутаро за тоа?
Што не пие вода? Истото го викам.Не пие вода ова ИО, никаква логика нема играч како Лаутаро да ти игра 0 минути во финале. Не ме интересираат ни повреди ни карма ни бутур, 5 измени имаш, можеш во барем една од тие да го вметнеш Лаутаро. А на страна тоа што требаше да е стартер, а не да е на клупа.
Утакмицава иде на грб на Скалони, срамно и скандалозно менаџирање и пред и за време на мечот.
Се надевам нашиов торко нема емотивно да се распадне после ова, мада чим после ПСЖ не се распадна ќе го преброди и ова.