Фан Клуб: Интер

Ne dobil dozvola izraelecov da igra vo Italija, poradi strogite zakoni za problemi so srce i slicno, oficijalno e autac transferov.

Прв пат го гледам видеово, леле каква рандом ескалација настана и пасив агресив со тоа вувузелата ахахаха.

Прв пат го гледам видеово, леле каква рандом ескалација настана и пасив агресив со тоа вувузелата ахахаха.
Ova video minimum ednas vo dva meseca si go pustam random, edna od posmesnite eskalacii snimeni bilo koga.

I ova po nekad si go pustam, so najludiot opis za bilo sto, covek faten kako skrisno bil fan :pos:

Не знам кој друг шампион од топ 5 лигите се понашал некогаш на трансфер пазарот како нас моментално, срам ми е шо читам за секој втор просечен играч дека „Интер се заинтересирани, ама финансиски е надвор од домет“.

Па после ко ќе се најди отприлика некој шо мислиме дека можиме да си го дозволиме, почнуваме со понудите:
„25 милиони? - не.
27.3 милиони! - не..
30.2 милиони?? - дечко 40 милиони кошта...
е па, 32.5 милиони ко така???“

Ги срамат на стари години и Марота и Аусилио, ќе престанат да му креват на телефон.

Изгледа има вистина во она дека Oaktree дозволува само играчи за кои трошокот за амортизација + бруто плата изнесува 10 милиони годишно, а такви (сериозни) играчи не постојат. Така да нека му простат на Павар за паделот со Тео, можат успат и Шкринијар да го побарат назад за 3000 турски лири, шојма врска, секако како шо тргнало на крајот ќе ги бараме Ачерби и Дармијан да се вратат, и ќе се фалиме како сме заштедиле да не му дајме плата за јули и август.

Не знам само дали некој им има кажано на газдите колку пари се земат од ЛШ, ама ќе разберат ко ќе свиткаме кур сезонава.

Не може главна мета на сериозен клуб за десен бек да е лев бек, не.

katastrofa od merkato. Za sva srekja cela liga e utepana pa ajde pak kuburime nekako i mozeme da se nosime i slednava sezona sto doagja... ama nisto nema da napravime u golemive natprevaruvanja

Back
На врв Bottom