Фан Клуб: Интер

Toa mu e market value, na Fratesi mu e 22m na primer vo momentov, ovoj 40m, dobra sezona u Palas kade osvoija evropski trofej i ne bea losi vo prvenstvo, povik od Tuhel na svetsko otkako umre eden od igracite, i toa e. Dali nas ni odgovara ili ne nebitno.

Vo momentov za ovoj se pregovara i za izraelecot od Belgija, desno, so ovoj sve e dogovoreno ama ostanuva da se dogovorat i so klubot, isto i Napoli ima dogovoreno patem licni uslovi so nego.
Грешка си нешто, Чалоба у Челзи играше цела сезона.

Аке во Фенербахче за некои 7-8 мил евра.
Немаше да биде лошо овој да дели минути со Бисек и Бастони.
Павар се поизвесно е дека ќе остане. Тешко да го увалат некому.

Грешка си нешто, Чалоба у Челзи играше цела сезона.
Da, prethodnata bil u Palas, ne ovaa sega sto zavrsi.
Nejasno e kako MV mu e 40m evra sekako, ama taka si stoi, ne veruvam timot da gi iskesira tolku za nego sekako, ke si ja ispratat onaa ista ponuda sto za sekoj ja imaat, neso pod 30m i bonusi nekoi,

Би била убава варијанта да го потпишат влахо за безпари,а да го продадат Турам за некои 60-70 мил евра.
Ете им некој динар за трошење ако немаат,да им ебам се што имаат женско по дома комплет на сите.

За кур ми е тој задруга талент у екипа, може само раздор да направи и ништо повеќе.

За кур ми е тој задруга талент у екипа, може само раздор да направи и ништо повеќе.
Играчиште е дуле,класа над турам.
Дали ќе направи раздор неможе да знаеме,во јувентус е гнило од врвот па до чистачите.

Играчиште е дуле,класа над турам.
Дали ќе направи раздор неможе да знаеме,во јувентус е гнило од врвот па до чистачите.
Под Оуктри тешко да видиме таков трансфер, каде ќе треба да искешираат у провизии едно 20М плус уште бар 10 за плата. Ќе си зимаме некои полуиграчи со надеж дека ќе ги бидне па да ги шитнат за профит.

Под Оуктри тешко да видиме таков трансфер, каде ќе треба да искешираат у провизии едно 20М плус уште бар 10 за плата. Ќе си зимаме некои полуиграчи со надеж дека ќе ги бидне па да ги шитнат за профит.
Па нели 45 понудија за палестра со 1 солидна сезона во сериа а?
Башка ете им,у случај да го земат Дуле ќе профитираат сериозно на Турам.

Па нели 45 понудија за палестра со 1 солидна сезона во сериа а?
Башка ете им,у случај да го земат Дуле ќе профитираат сериозно на Турам.
Пошо ќе има мала плата и голем потенцијален resell value. Тоа е сеа политиката, не дали ќе дадат 45, него колку ќе вратат назад од тој играч со продажба.

Back
На врв Bottom