Pred 3 nedeli 14 boda begaa pred Napoli, sega e na -7, ne sakate da go vidite rasporedot na Napoli do kraj, sledna im e so Milan doma, posle sve easy modem golemi se sansite sve da pobedat do kraj posle Milan.
Denes zasluzen bod, 40sekundi igraa dadoa gol, i cekaa do 93ta za uste edna sansa. Na najmizeren nacin ekspertizata tuka ja doznava vrednosta na Lautaro za timov, bez nego kazav i dur gazese i dur utinjase i dur '' go nemase '', Inter nema ni top 4 da izbori, e tolku sve ni zavisi od 1 edinstven igrac. Kolku pobrzo se vrati tolku podobro za nas, cela sreka ne go zemaa sega za repki.
Sledni Roma doma, i derbito Napoli - Milan, sto za nas najidealno bi bilo da zavrsi nereseno zasto ubeden sum deka Napoli do kraj ke ni pravi problemi, a ke gi imame, zasto na ovie im se desava redovnata kriza od vtor del na sezona. Sposobni sme od nisto kriza da si napraime, toa e Inter sekogas, zatoa i koga bea 10 boda na forumov pisuvav deka nisto ne e gotovo, dzabe me citiraa drugi clenovi, znam kako dise timov, trejdmark se vakvite periodi sekoja sezona, ednostavno mora da dojdat, zadnji 6 utakmici samo edna pobeda imaat, i uzasna igra.
Prednosta e seuste osetna, kakvi sme periodov mozese da bide i mnogu poloso, primer Milan da e na samo -3 boda, dobroto za nas e sto sledno kolo oni igraat so Napoli, losoto za nas e sto imame 2 teski sredbi sledni 2 kola, iako Roma ima 1 ton povredeni i isto los period, a Komo se vo super forma i taa voopsto nema da e lesna, plus grebat za LS.
Автоматски споено мислење:
Brodolomot im se desi uste pred derbito, Bodo gi zaboravas, i utakmicata so Komo vo kup. Tuka bese jasno deka onaa interaska januarska kriza stapuva na sila pokasno.
da ama ipak toa so bodo sto izgubija na dvete utakmici, izgubija, ali pa si gi tepaa lecce i genova u liga. Kupot nereseno sto izvadivme mozda smeni kolku tolku, ama definitivno prelomna tocka bese derbito so milan. Ako ne se lazam tolku mnogu losa forma imame sto prv pat sezonava ni se desava vaka da ispustime poeni u 3 utakmici po red. Pa sea oni si znaat sto ke menjaat i ke pravat
Prelomna tocka bese otkako se povredi Lautaro, edinstveniot sampion u prava smisla na zborot vo klubov, i lider sekako. On da stoi na teren nisto da ne pravi, drugive od respekt igraat 2 pati podobro, pocnuvajki od Turam koj iskreno ne znam na koja osnova uste e reprezentativec na Francija.
Апсолутно не се слагам дека не заслуживме да изгубиме. Пристапот после голот у 40та секунда беше срамен за клуб кој сака да е шампион годинава, во секоја битна статистика не издоминираа Фиорентина и може само да се лажеме дека сме заслужиле реми.
Апсолутно не се слагам дека не заслуживме да изгубиме. Пристапот после голот у 40та секунда беше срамен за клуб кој сака да е шампион годинава, во секоја битна статистика не издоминираа Фиорентина и може само да се лажеме дека сме заслужиле реми.
Abe losa igra ne znaci pod difolt deka mora samo poraz, ne zasluzija fiorentina da pobedat sekako sansa nemaa otkako izramnija, iako imaa inicijiativa.
Malce sekako se zbori i za penalot sto ne go dadoa na 0-1 vo prvo, koga ne pokazaa ni povtorena ama igracite na Inter se vide deka baraat penal. Sega gledam snimka od momentot, plus snimano i od tribini, cista igra so raka i cist penal, vo situacija koga topkata mislam deka idese do Bisek ili Turam koi bea vo gol sansa.
Vrzaa serija od 3 natprevari po red kade ne im davaat penali, trgam na strana losata igra,
Ova e od tribini, ima i od prenosot ama izgleda pokazuvale na poluvreme, dur idese utakmicata niednas ne dadoa
Prelomna tocka bese otkako se povredi Lautaro, edinstveniot sampion u prava smisla na zborot vo klubov, i lider sekako. On da stoi na teren nisto da ne pravi, drugive od respekt igraat 2 pati podobro, pocnuvajki od Turam koj iskreno ne znam na koja osnova uste e reprezentativec na Francija.
Pa ne zasluzija da izgubat, definitivno ne zasluzija i da pobedat = zasluzen bod ))
ne se slagam deka prelomna tocka bilo povredata na lautaro ama ICCC. Kako togas si gi tepaa lecce i genova bez nekoi teski problemi? Pa na derbito dur bese 0-0 top igraa, toa sto mikitarijan zicerot go promasi i ovie odma ni shibnaa gol bese cista nesrekja kako sekad sto neame srekja pri shutiranje cisti shansi za gol. Znaes i sam deka koga ke primime gol mnogu tesko se vrakjame a nekad i ne se ni vrakjame. Skroz se psihicki otideni igracive bez razlika dali lautaro bil ili ne bil na teren i ovoj shablon e 2 sezoni vise vaka, vo fan klubov se tera nekoja diskusija za lautaro demek ete radi nego se tie porazi on posto ne igral. Ne zezaj, timov nema edno ebano derbi tepano godinava osven toa so juve, sto edvaj so crven karton na muskuli i so 300 splet na okolnosti i tamu bese lautaro i sto?
Nema da se soglasime si imas ti tvoe mislenje za nego i deka radi nego e sve ova, kaj sto ja nema da se slozam poso bas posle bodo dvomecot dve utakmici tepavme u liga protiv lecce i genova. Serijata na losi utakmici zapocna so porazot na derbito spored mene, toa im udri na psiha najvise.
Nivoto na igra opadna drasticno, ne znaci deka ne mozes i taka da pobedis, i Atalanta ke ja dobiea ako se sudese cist penal na kraj, ili django ako ne se izglupirase, muabetot mi e malce falese i niv da gi dobijat, ama nivoto na igra posledni mesec dena e drasticno opadnato, ednostavno ne e toa toa, i nema koj da povlece, da go krene timot na teren.
Sve se poklopi otkako on se povredi, odnosno, i toa si ima svoe jas, sekogas koga najdobriot igrac ne ti igra, toa se odrazuva vrz timot, sekade e toa taka, Inter ne se isklucoik,, sekako i mnogu drugi faktori se vo igra, ko sto rekov i vcera, onaa januarska kriza sto sekogas ne fakala, udri sega. Pauzata e poveke od dobredojdena, nadezno nema da ima povredi i ke bidat komplentni za Roma.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.