Фан Клуб: Интер

Судијата ќе го казнат со две утакмици во Серија Б и како ништо да не се случило :)
Ма да и според играта во второ мирисаше на нерешено..
Зиелински е моментално само во форма, другото е мизерија тешка.

Турам тоа што го промаши лелелелелелелелелелееллелеелелелел колку е паднат ауууууууууууууууффффффффффф

Inaku 15 golovi povekje imame dadeno od sledniot (juventus). Ne znam sto ocekuvaat nekoi tuka na temava, da davame po 4 sekoja utakmica mozda, pa taka kje bidat zadovolni. Kakvi sve ne gluposti se pisuvaat tuka, jezivo e. Dva penali cisti ne ni se svirat, sega i direkten faul koj doveduva do toa da primime gol. Ama ne, chivu e kriv, krivo je more...

Инаку во 'Марота лигата' се плачеше за втор жолт картон, каде што нема Вар асистенција додека Интер само во два натпревари беше оштетен за 5 бода кај што играч на Милан играше одбојка, Дамфриз беше фаулиран и пенал врз Фратези, во сите случаи Вар мораше да реагира...

Penalot spored site propisi sto postojat trebase da go dade, 200 vakvi isti penali sum videl so VAR, mesto topka direktno u noga go sutna, ja ubeden bev deka ke gledaat so var i ke dadat, tie si isteraa odma, kako zaklucija deka ova ne e penal samo oni si znaat, isto ko so Milan koga na Doveri mu rekle vo gradi go udri topkata, teraj, taka i tuka garant izlazale, za da sudijata ne gleda.

Tocno e deka padna nivoto na igra, i za ocekuvanje bese koga si bez najdobrite 2ca igraci, ama ne moze da se zanemari faktot deka 2 utakmici po red 2 cisti penali ne dadoa, 2 sto protiv nas sekad bile sudeni, lani Bisek, sporedbeno so rakata na Ricci, i so juventus vo eden navrat Django ist vakov penal napravi i go dadoa so VAR.

Posle ova ocekuvam konecno zestoka reakcija na timot, trebase da ima uste posle Milan, bas za da ne dojde do vakvo nesto, a denes ne znam zasto isto ne napravija pritisok za penalot nad Fratesi, odma se soocija so faktot deka nema da sviri namesto da insistiraat na var proverka.

Да, кој ќе се активира на преочигледна судиска грешка ако судијава не свирел ништо, не на некои сумљиви ситуации.
Чекај, немаше преочигледни судиски грешки?

И нашиве играчи се за стап, и општо и стручен штаб и све живо поврзано со клубот, 0 притисок праат на судии, 0 притисок на федерација, све некои дипломатски изјави, све поштени со крстот на чело. Глеј Јувентус гомната што направија за црвениот на Калули, цела машинерија ја уклучија, Киелини, Миелини се живо се крена на нозе, прштеа медиумите на сите страни. Утре гарант главна вест ќе биде дека Бога донел 3 бода на Јувентус и дека Интер ја испушта титулата од раце.

За пеналот над Фратези требаше со боксови да им влезат и на судијата и на делегатот и на оние у ВАР соба, преку кур веќе од ќутење и глумење дипломати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom