Фан Клуб: Интер

400199844_873350424156376_9127506419716446564_n.jpg

Isto i ja, jadam hehenca sega. Toa e dobitnata kombinacija.:)

Арно телефонот на полнач беше глеав у друга соба. Човеков што го ставил Аки имаше 2 шута кон месечината упатени пред да го даде голот. Нема женско шо не му го испоганив, да имав пред мене да пишуам се ќе му даев.

Успат Турам не достави како што рековме после повредата на Лаутаро, класично негово ноншалантно понашање. Дури и голот што се поништи за офсајд со рамо не ја ни нафрли како што треба, топката заврши кај Ди Марко оти никој не очекуваше толку глуп пас.
Фратези изгубен у свемирот е тој играч, не е ни чудо што никој не сака да даде повеќе од 15М за него.

На вие утакмици се глеа Лаутаро колку фали, колку многу навлекува на него играчи од обраната и како ја шири играта, посебно неговото враќање на 40 метра да прими топка и да ја рашири до бековите. Турам не направи ништо од овоа, а Еспозито го правеше овоа колку можеше, ама напред беше безопасна денеска, а играа против едни од послабите стопери у лигата.

Да не биде така црно, реално голема победа е овоа за ситуацијата во која сме со повреди и со тоа што допрва следи со тешки утакмици. Можеше да испадне икс денеска ама на крај добро заврши. Март ќе биде пеколен за нас, секое коло ни е тежок противник во лигата.

У моментов +10 со утакмица повеќе сме. Милан треба да ги здроби Парма на домашен терен ама да почекаме.

9 pobedi po red imaat na gosti, 6 bez da primat gol, sledna e so Genoa doma vo liga pa sledno gostuvanje ... Milan.
Автоматски споено мислење:

1771708414514.png

Ne znam zasto 23-24 ne e stavena, navodno 63 poeni sme imale posle 25to kolo togas, a mozno e i poveke, kako i da e, sega za sega Kivu vo prvenstvo dostavuva mnogu poveke od ona sto se ocekuvase na start od sezona, ova ni vo najludite sonista ne sum go pretpostavuval za ovaa godina, totalni mi gi nadmina site ocekuvanja sto go imav do ovoj moment.

Ama nisto ne e gotovo, Bodo se nadevam ke padne najmnogu poradi bonusite i parite sto ke ni gi donese zagarantirano sledna faza, sto ke bide od mnogu golemo znacenje za nas narocito sto Milan ne igra vo Evropa, napoli ispadnaa, juve isto imaat golemi sansi da ispadnat, i dobro e sledna sezona da ja pocneme so znacitelen finansiski bust od igranjeto vo Evropa, sekako ke gledame pak cigancenje od upravata, ama so ispaganje sledna nedela toa ke bide pusteno na maksimum.

Последно уредено:
Пола победи на Наполи и Милан сезонава се вакви килави. Кој ги ебе, битно 3 бода жбрц.
Ние не сме ни Наполи, ни Милан. Ние сме Интер и кога сакаш да земеш скудето си ги пердашиш малите екипи, со големите дај шта даш.

9 pobedi po red imaat na gosti, 6 bez da primat gol, sledna e so Genoa doma vo liga pa sledno gostuvanje ... Milan.
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 470330

Ne znam zasto 23-24 ne e stavena, navodno 63 poeni sme imale posle 25to kolo togas, a mozno e i poveke, kako i da e, sega za sega Kivu vo prvenstvo dostavuva mnogu poveke od ona sto se ocekuvase na start od sezona, ova ni vo najludite sonista ne sum go pretpostavuval za ovaa godina, totalni mi gi nadmina site ocekuvanja sto go imav do ovoj moment.

Ama nisto ne e gotovo, Bodo se nadevam ke padne najmnogu poradi bonusite i parite sto ke ni gi donese zagarantirano sledna faza, sto ke bide od mnogu golemo znacenje za nas narocito sto Milan ne igra vo Evropa, napoli ispadnaa, juve isto imaat golemi sansi da ispadnat, i dobro e sledna sezona da ja pocneme so znacitelen finansiski bust od igranjeto vo Evropa, sekako ke gledame pak cigancenje od upravata, ama so ispaganje sledna nedela toa ke bide pusteno na maksimum.

Плус каква му е ротацијата за разлика од порано одлични резултати вади. Го лансира Еспозито. Зиелински го оживеа, ДиМарко игра ГОАТ сезона.

Ние изгледа не сме свесни каква сезона игра Димарко. Сеа да земам да барам не памтам у догледно време некој бек да имал вакви бројки на крај на сезона, а тек сме февруари и има цели три месеци за доигрување... Монструозна сезона игра братот, за мене он треба да биде МВП доколку освоиме, а ако не освоиме како што кажав можно е да се самоубијам од заседа.

Ние изгледа не сме свесни каква сезона игра Димарко. Сеа да земам да барам не памтам у догледно време некој бек да имал вакви бројки на крај на сезона, а тек сме февруари и има цели три месеци за доигрување... Монструозна сезона игра братот, за мене он треба да биде МВП доколку освоиме, а ако не освоиме како што кажав можно е да се самоубијам од заседа.
Грималдо пред две сезони имаше 10 гола и 15 асистенции на 33 натпревари.

Dimarko e do asistencija za da go srusi all time rekordot na papu gomez od 16 vo edna sezona.

Грималдо пред две сезони имаше 10 гола и 15 асистенции на 33 натпревари.
Да одлично како за во Бундес лига. Во Бундес лига просек голови по сезона е 3.20, Серија А просек голови по сезона е 2.34.

И уште една работа. 26 коло сме. Има уште 12. До сега има 15 асистенции.
На последните 12 кола да прави по 1 асистенција на 2 утакмици ќе има 21 на крај на сезона.

All time record во број на асистенции во Бундес лига е 21 на Томас Мулер 2020 сезона. Тогаш Левандовски даде 41 гол во лигата и тоа е највеќе што до сега има дадено играч до сега во Бундес лигата. Мулер играше втор напаѓач, овој е бек.

Не ме сфаќај погрешно, и бројките на Грималдо од таа сезона се топ, плус компаративно со голови е 5 понапред, ама тоа што го прави Ди Марко е неверојатно и ќе постави граница што ретко кој ќе може да и припари а не па да ја бутне.

Маркус Турам сезонава.
Ако не го кешнат летово нека се убијат.

Attachments

• IMG_9241.jpeg
    IMG_9241.jpeg
    155 KB · Прегледи: 27
Не бе не се заебавајте со споредбиве на Турам и Кореа. Колку толку Маркус знае да повлече да истрча пола терен со топка а и веќе има 7 голови во Серија А плус 4 во останати натпреварувања. Ене ѕирнете ја листата на стрелци во Серија А, само неколку имаат повеќе голови од него.
Може не е на она ниво од лани ама се претерува со критики во ситуација кога на тимот му оди. Јас би го чувал и наредна сезона зашто знам дека тешко да добиеме некој многу подобар од него знаејќи колку се дарежливи од управа. Ќе ни го убацат гркон од Комо или оној Кастро од Болоња па ќе плачеме по Турам.

Демонот од Пијаченца вчера го изгуби првото место во Арабија, излага многу лимитиран тренер кој наместо три скудета, достави само едно...

Сите коцки ни се редат за освајање титула на неколку кола пред крај. Ваљда нема да успееме да го усереме ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom