Пола победи на Наполи и Милан сезонава се вакви килави. Кој ги ебе, битно 3 бода жбрц.Овие победи се карактеристика на шампиони
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пола победи на Наполи и Милан сезонава се вакви килави. Кој ги ебе, битно 3 бода жбрц.Овие победи се карактеристика на шампиони
Брат килава победа е да немаш шанси, Интер рњално имааПола победи на Наполи и Милан сезонава се вакви килави. Кој ги ебе, битно 3 бода жбрц.
Isto i ja, jadam hehenca sega. Toa e dobitnata kombinacija.![]()

Ние не сме ни Наполи, ни Милан. Ние сме Интер и кога сакаш да земеш скудето си ги пердашиш малите екипи, со големите дај шта даш.Пола победи на Наполи и Милан сезонава се вакви килави. Кој ги ебе, битно 3 бода жбрц.
9 pobedi po red imaat na gosti, 6 bez da primat gol, sledna e so Genoa doma vo liga pa sledno gostuvanje ... Milan.
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 470330
Ne znam zasto 23-24 ne e stavena, navodno 63 poeni sme imale posle 25to kolo togas, a mozno e i poveke, kako i da e, sega za sega Kivu vo prvenstvo dostavuva mnogu poveke od ona sto se ocekuvase na start od sezona, ova ni vo najludite sonista ne sum go pretpostavuval za ovaa godina, totalni mi gi nadmina site ocekuvanja sto go imav do ovoj moment.
Ama nisto ne e gotovo, Bodo se nadevam ke padne najmnogu poradi bonusite i parite sto ke ni gi donese zagarantirano sledna faza, sto ke bide od mnogu golemo znacenje za nas narocito sto Milan ne igra vo Evropa, napoli ispadnaa, juve isto imaat golemi sansi da ispadnat, i dobro e sledna sezona da ja pocneme so znacitelen finansiski bust od igranjeto vo Evropa, sekako ke gledame pak cigancenje od upravata, ama so ispaganje sledna nedela toa ke bide pusteno na maksimum.
Грималдо пред две сезони имаше 10 гола и 15 асистенции на 33 натпревари.Ние изгледа не сме свесни каква сезона игра Димарко. Сеа да земам да барам не памтам у догледно време некој бек да имал вакви бројки на крај на сезона, а тек сме февруари и има цели три месеци за доигрување... Монструозна сезона игра братот, за мене он треба да биде МВП доколку освоиме, а ако не освоиме како што кажав можно е да се самоубијам од заседа.
Да одлично како за во Бундес лига. Во Бундес лига просек голови по сезона е 3.20, Серија А просек голови по сезона е 2.34.Грималдо пред две сезони имаше 10 гола и 15 асистенции на 33 натпревари.