Фан Клуб: Интер

Очигледно уште само нас не јебе ффп(иако куп пари напраивме ланската сезона),друго објаснување за таквиот мизерен трансфер период ја неам...
И да,Зиелински за сучич е Зидан!
Околу 400 милион евра дугови. Дур не се исплатат целосно нема да помирисаме сериозен пазар со играчи.

Башка види кои ни се газди за све да ти стане одма јасно, направија полош пазар летово дури и од најлошите што ги имаа Сунинг.

Дур не биде загрозено топ4 нема ништо да се смени, тоа е доволно за газди/управа, играчите си имаат легнато на брашно дека се незаменливи и веќе не се трудат.

Трофеи од ваков полутим не се очекува.

Ne se soglasuvam so toa deka treba da se prodava nekoj od glavnite igraci, ludost bi bilo toa, ama toj kostur sto go ima ekipata trebase da se nadopolni so uste minimum 2ca igraci koi po kvalitetot nemase mnogu da se razlikuvaat od niv, toa veke so godini Inter ne go pravi.
Не бе да се продаваат, знаеш дека тоа мрш од клубот го пишувам така ко узречица, не дека стварно го мислам тоа. Ни во лудило не би ги продал Лаутаро, Гери или Барела, нема шанса тоа. Зборот ми беше да сносат малце одговорност, зашо не може 2-3 сезони Лаутаро да има дупка од 2-3 месеци кај што не постои, Барела да не постои некое време итн итн, недозволиво е тоа. Глеј ги Мбапе, Халанд, Кејн, дали некој од нив има пост од 2-3 месеци со голови? Нема шанса такво нешто да се случи, така да ако не бива да бидат лидери нека донесат некој што ќе биде лидер, а они да функционираат покрај него. Не, најозбилно го зборам ова, ми се смачи на истиот принцип да губиме бодови/утакмици, на ништо не личи тим што атакува на титули да чокира у битни моменти.

Живеам за денот кога тимов ќе ја напушти мртвата 3-5-2 и ќе почнеме да играме фудбал кој нема да се заснова на хоризонтални пасови, центаршут и молитва некој да е таму да ја дочека топката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom