Фан Клуб: Интер

Penalot e sramno dosuden, toa e fakt, so grb svrten Wirtz, nit pa ke stignese do topkata, padna zaso oseti deka go drzi ovoj kolku da se rece. Bastoni pravi glupost toa e fakt samo radi faktot sto drzese totalno nepotrebno, dobi duel, nemase potreba da go faka, mahinalno izgleda zaso ova skoro nikad ne go svirat ali ete ispadna kako sto ispadna.

Dvete povredi vo prvo mnogu vlijaea vrz Inter denes, narocito sto motorot na ekipata crkna, Hakan, iako mozevme malce pohrabri da sme protiv vakvi Liverpul, so 200 problemi u ekip sega so Salah, so 1 ton pritisok vrz trenerot i tn i tn, nemase sto da im se plasis i da im vlagas so respekt ama neame karakter seuste izgradeno definitivno ovaa godina, sekoe golemo derbi e izgubeno na vakov ili onakov nacin, toa e realnosta.

I denes i so Atletiko mizerno im bega bod, do kraj mora da osvojat 4 ako sakaat da imaat sansa za top 8, so dve pobedi sigurno se, so 4 boda, isto golemi sansite se, so samo 3, i 15 vkupno, mali se sansite za top 8 mislam.

Poraz kakov sto bese denesniot plus 2 povredi od koi edna na klucen igrac, ednostavno pomizerno i ne mozese od ova.

Не е крив Бастони, иако немаше потреба од држење. Сепак контактот беше многу мал, топката бегаше спротивно од голот, немаше ни да ја стигне отепанион. 1 од 10 судии го свират ова. Да додадеме дека не ни беше синхронизирано доволно, држењето на Бастони и овај што се фрли изгледаше ептен смешно, каснеше еден тон време. Сети дека има контакт и ајде ќе се фрлиме како да ме заклале.

Дури и најлошо да играме тоа не му даава право на судијата да ни ја уништи утакмицата и да ни го земи бодот. Ама уште откако видов дека голот со рака го гледаат 5 минути, нешто што се виде уште на прва повторена снимка, знаев која му е интенцијата. Ако може да им помогне некако. Додади го овде и шутот на Бисек, за кого потрошија 5 секунди максимум на слушалка, за да одлучат дека нема ништо.

Последно уредено:
Kрив Бастони, иако немаше потреба од држење. Сепак контактот беше многу мал, топката бегаше спротивно од голот, немаше ни да ја стигне отепанион. 1 од 10 судии го свират ова. Да додадеме дека не ни беше синхронизирано доволно, држењето на Бастони и овај што се фрли изгледаше ептен смешно, каснеше еден тон време. Сети дека има контакт и ајде ќе се фрлиме како да ме заклале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom