- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.482
- Поени од реакции
- 119.311
Арнаутовиќ слабиот според Маркес Баумгартлингер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја има и сега на српската верзија на арена ама се вклучуваат покасно некоја минута, спојуваат една со друга утакмица и мора да имаат каснење, нема луфта измеѓуАбе шо е фората со Арена што се жалите во последно време?
Одредени Арена канали не се достапни во Македонија?
Чекирав на ИПТВ и претходниот пат и сега ја има утакмицава и на хрватската (4ка) , српската (2ка) па дури и на босанската Арена (Премиум 2)
А и зашто сеуште плаќате Арена пакет и кабелска кога за многу евтини пари се добива ИПТВ листа особено ако платиш на подолг рок?!
Probav istoto u temata za Sportski prenosi da go pishan i ona lidl botot Marcelo me iznervira ma dignav race. I kaj mene na IPTV gi ima site Areni i hrvatski SK.Абе шо е фората со Арена што се жалите во последно време?
Одредени Арена канали не се достапни во Македонија?
Чекирав на ИПТВ и претходниот пат и сега ја има утакмицава и на хрватската (4ка) , српската (2ка) па дури и на босанската Арена (Премиум 2)
А и зашто сеуште плаќате Арена пакет и кабелска кога за многу евтини пари се добива ИПТВ листа особено ако платиш на подолг рок?!
Он топик
Време е инзаги да ја повлече екипата да ги бране овие 2-0
![]()
Zadutre.Рутински. Форца Емполи сега.
Заради такви серковци и верувам дека Наполи може до 7/7 на крај, поготово тие што се анти-Интер и по секоја цена би сакале да помогнат да не освоиме.Zadutre.
A spores izjavata na nivniot pretsedatel, dobro ke bilo pristojno da izgubat i napoli da imale milost. Picki.