Фан Клуб: Интер

Од позитивни вести издвојуваме

Интер во преговори со Паз и Гулер , приоритет Паз али имало компликации со условите од Реал и го држат Гулер како алтернатива .

Исто има шпекулации за Лука од удине и Црногорецов од Лече , што се тиче мене Локман како би улетал мада тешко дека Аталанта би го дала дечкото меле годинава .

Од лоши вести . , се шпекулира Бисек и Фратези ке идат летово . Фратези ај разбирам има слаба минутажа и му се игра ама Бисек ке биде жртва за да се собере некој денар .

Од лоши вести . , се шпекулира Бисек и Фратези ке идат летово . Фратези ај разбирам има слаба минутажа и му се игра ама Бисек ке биде жртва за да се собере некој денар .
Ич не е лоша вест ова, ќе најде окото нов Бисек.

I Lautaro se vraka vo Milano, so povreda.

Шо да очекуваме од Манчини освен плачење? Знам дека имал добри односи со играчите демек секогаш ама не е некој менаџер за бркање титула. Плус на крај секогаш јади клоци…

Сериозно прашувам. Најблиску е до клупата на Јуве наводно.

Да го надмине Мота у нерешени утакмици у прва полусезона.

Мота го ругавте за многу нерешени па еве смени човекот задњи две кола со Аталанта и Фиорентина... пак не ви чини.

Не ви се погодува вас

Јас мислев по грешка си го постирал коментарот во Фан Клуб Интер место Јувентус...

Јас мислев по грешка си го постирал коментарот во Фан Клуб Интер место Јувентус...
Не бе, реков да ве прашам вие имате најдолго искуство со него. Едно од страна да гледаш и формираш мислење друго е кога си директно засегнат. За мене е пример огромна грешка.

Јас мислам дека Манчини е подобар тренер од тоа што сите го мислиме. Едноставно некои тренери се ликови со харизма, не се толку добри тренери колку што имаат имиџ на добар тренер па се одржаваат. Манчини е лик без харизма и каде и да работи го гледаат со некој сомнеж, а во реалноста победуваше со Интер и со Сити... повеќе него би го земал отколку ликови како Пиоли, Алегри или Спалети.

Јас мислам дека Манчини е подобар тренер од тоа што сите го мислиме. Едноставно некои тренери се ликови со харизма, не се толку добри тренери колку што имаат имиџ на добар тренер па се одржаваат. Манчини е лик без харизма и каде и да работи го гледаат со некој сомнеж, а во реалноста победуваше со Интер и со Сити... повеќе него би го земал отколку ликови како Пиоли, Алегри или Спалети.
Не чепкај кај шо боли :D

Тирам има повреда ли, го нема за репка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom