Фан Клуб: Интер

Хахахаха аман бееее Фратези бее

Не знам што се губи Гасперини. Тотално издоминиран денеска. Второ полувреме не мрднаа. А и генерално е пациент на Инзаги. Откако ни е тренер Симоне неаме загубено од Аталанта а мислам дека оваа ќе биде седма победа по ред.

овој е ненормален...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Shkolski triumf, rutinski i shampionski, koga najmnogu trebase.
Uste nisto ne e gotovo no razvojot od nastanite denes vo Italija treba da ne raduva dosta.
Inzagi go ima staveno vo dzeb Gasperini i go nema izvadeno 8 utakmici po red.

Dezavu od minatata godina koga isto igravme bitna tekma i ja izrutiniravme, Napoli gosti, koga teloto na Vanja bese pronajdeno, denes tragedijava vo Kochani, ne mozam da se izraduvam na ova od kalcovo iako kockite mnogu ni se podredija, sivilo i praznina mi nosi denov, nikogas veke da ne se povtori. Tolku od mene na temava denes, pozdrav komradi i sekoe dobro.

Следните 3 кола решаваме Скудето, па полека но сигурно да насочуваме погледи кон ЛШ и 1/4 финале.
  • Монца
  • Аталанта (да ги отпишеме и нив сред Бергамо)
  • Удинезе
Наполи во истиве 3 кола игра со Фиорентина, Венеција и Милан.
Замисли го Гасперини како ќе се гледа утре сабајле во огледало? Осоколен, едно око подзатворено малце, веѓа поткрената, мисли дека е Фергусон, цела недела план за лагани тренинзи, лесна исхрана, добра атмосфера во тимот...

А Ачерби чешка забледен брк.

Докторска дисертација.

Со свежи нозе и цел хумидор пури за Консеисао, одиме на +5 во однос на Наполи.

Инзаги си го доминира Гасперсон, си го пупи како сака и кога сака.

Млади бунтовници фризурата на Ретеги беше мотив повеке на Ачерби да ги го стави во џеб .

Аталанта неможе глава да крене од Интер , само на Дензел повредата да не е сериозна дека тенко е по бековските позиции.

Докторска дисертација.

Со свежи нозе и цел хумидор пури за Консеисао, одиме на +5 во однос на Наполи.
boce tuka zbori za doktorski disertacii, a na poluvreme so Monza se zboguvase so skudetoto barase da go teshime kako znaeme i umeeme, dobi samo edno selfi od mene i vasilj so palec nagore, sve e pod kontrola. Ostanatoto bese istorija. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom