Фан Клуб: Интер

Среќа овие не пратат Serie A па мислат дека сме многу појаки од што реално сме :pos:

Koj inter favorit? Zdrav li si pa Inter i Milan u niso ne se razlikuvaat imaat ista ekipa samo Inter e za nijansa bolje,do trenerot e samo niso poise od kaj sea toa Inter favorit da osvoi liga sampioni? :D:D:D

Можни противници во 1/8 финале и 1/4 финале:
Опција а: 1/8 финале победникот од ПСВ - Јувентус, 1/4 финале победникот од Сити - Реал и Атлетико/Леверкузен.

Опција б: 1/8 финале победникот од Феенорд - Милан, 1/4 финале победникот од Селтик - Баерн и Атлетико/Леверкузен.

Не е лоша ждрепката, секако во 1/4 финале мора да се победи квалитетна екипа, ако може да се бира би ја избрал опција б.

Можни противници во 1/8 финале и 1/4 финале:
Опција а: 1/8 финале победникот од ПСВ - Јувентус, 1/4 финале победникот од Сити - Реал и Атлетико/Леверкузен.

Опција б: 1/8 финале победникот од Феенорд - Милан, 1/4 финале победникот од Селтик - Баерн и Атлетико/Леверкузен.

Не е лоша ждрепката, секако во 1/4 финале мора да се победи квалитетна екипа, ако може да се бира би ја избрал опција б.

А што ќе решава опција а или б? Пак ждреб?

Признавам дека не сум во тек годинава, ама како сме изгубиле од пациентите никако не ми иде во глава. Од Динамо изгубиле бе :pos: Дај влези им таму со полна пареа и избриши ги од табела да не замараат, срамота е ова.

У недела здравјето ќе им го земеме на милан на дербито.

Neka go, zielinski go vrbuval po polska linija, taka pisuvase pred nekoj den koga gi odbi Marsej, nemal so kogo muabet na klupa da prai nasiov.
Nad 80 tekmi ima veke izigrano vo Italija, 23 godini, poveke od dovolno iskustvo da legne u timov i da dostavuva koga toa ke se pobara od nego, mnogu pokorisna opcija od Buch ke bide sigurno a takov i ni treba na tie delovi od terenot.

Na transfermarket pisuva deka igra sredina i desno i levo krilo, ama kaj nas najverojatno ke bide wing back, steta ne mozeme da upeaceme uste nekoe ime napred i da sme kolku tolku posigurni do kraj na sezona, nesto od nesto da ima tamu da se potpre timov.

Мауро Икарди си фанал нова женска ама глеал да не мрда многу од неговите преференци за жени па фанал ја закачил друга аргентинка со 3 деца.
Разликата од таа до Ванда е што Ванда беше ко лила филиповска емисии водеше ваа е актерка.
Другарчево кога ќе ја заврши кариерата сите пари за алиментација и за жени ќе си ги даде ќе жонглира у центар за 200 денари, да има денеска на апаратите нешто да проба да извади. Идиот упм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom