Фан Клуб: Интер

Хаха абе крвенката да им ја ебам неспособна.

Им го земаа стравот на комшикиве.
Многу тешко играме.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Sramni sme poluvremevo, takticki pokoren Inzagi prvi 45 min, ovie 15 minuti mora da pokaze od sto e napraven i drug tim da izleze u vtoro.

Бар денес нема да се бламираат да губат со преокрет, ќе си изгубат поштено.

Секоја текма со курвите игра пичкарски а овие напалени влагаат.
Барела со рачињата коа ќе почне да мафта ми се сере.
Хакан не е спремен за утакмицава.
Ако не ја свртат кур титула.

Хакан ја засра на пола терен. Не смее таму да се изгуби топка.

Немаме интензитет ама ајде да видиме дали сме способни и ние еднаш да направиме пресврт. Ако не можеш да ја свртиш од 0-1 и да победиш барем 3-4 пати не можеш да освоиш титула.

Голот на Жиру
Голот на Тео у супер купот
Денес голот

Трите гола на ист начин, губиме топка и не фаќаат на контра. Ок голот на Тео беше од слободен али реториката е таа.

Умрена работа мајке ми, се плашиме да нападнеме а треба да ги здробиме.

Celo vreme izgubena bilo kakva e potencijalna sansa, losa tranzicija imame vo toj moment, i Leao koga za malce ke izlezese 1 na 1 so golman, bese po izgubena i toa dlaboko na nivna polovina. Za ovoj pattern na nastani e veke debatirano tuka, mozda najslaba karika e ova u sistemot na Inzagi. Ama nisto sme i u napad, 45 min sto mora instantno da gi zaboravat, na test seriozen e denes Inzagi i se nadevam ke go polozi.

Nisto ne e izgubeno i da izgubat, ama vo takva situacija definitivno ke se ispostavi deka sme uzas vo derbinjata sezonava, a uste na 3 gostuvame sleden period.

Сега ќе напаѓаме ама не фаќаат на контра. А во напад не правиме ништо конкретно за сега.

3 pati gubime od bilan sezonava... ti ebam toa inzagito posran da ti ebam. Kur ke osvoime nesto sezonava eden kur po celo i nisto drugo

Колку се бездушни не се ни бунеа што не се гледаше вар за чист пенал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom