Тоа беше чист црвен над Турам, се да им ебам што не го викнаа да гледа ВАР. Некако убеден бев дека киксаме денес после двете брзи повреди во прво и оние пропуштени шанси, онака ми личеше на класичен меч кај што е 0-0 до кај 70-та, ние издишуваме и ни даваат некој селски гол од прекин. Среќа Фратези не знае изгледа да подава (

) па некако испадна Лаутаро да даде голчиште. Не, сериозно, каква контра повлече Фратези, ја почињам да џизам и одеднаш го дава најтажниот пас некогаш даден во историјата на најтажните пасови.

Турам игра ГОАТ сезона за сеа, во двата правци е незапирлив, се надевам нема да застане. Лаутаро е во лер некако, дали многу утакмици му дојде од лани до сеа, дали едноставно има пад не знам, ама се глеа дека не е на 100%. Али и таков ете решава утакмици и е најбитен играч за тимов. Дармиан мора некако да го тужам приватно, ќе најдам начин ќе видите ама мора да го тужам за претрпен стрес и нервоза. Добро бе да му ебам мајката, при водство се праат ли онакви глупости? Алудирам на таа покрај аут линија кога ја градеше и му ја земаа па мораше од земја да го акне, да добие жолт и да имаат Рома слободен во опасна зона. Исто на крај ме изнервираа кога го оставија Суле да шутира од 20 метри, абе знаеш дека е левак и дека има добар удар, па све да ви ебам не кур го оставајте...
Ми се допадна пожртвуваноста, изгинаа на терен што се виде после последниот свиреж каде фино лепо пола екипа си умре на терен и остави универзумот да си го направи своето.
Сеа следат Јанг Бојс па Ѓубре, земи излези им со чуден состав на Јанг Бојс, збуни ги малце, не мора сила да покажуваш него тепај рутински на пример 0-20 да речеме, а после на Јуве влези им со боксови, клизачи, ојукен но и мајагери, покажи им кој е кој во Италија и изиграј си мирољубиви 15-0.