Фан Клуб: Интер

Image

Погнасен дрес не можеа да направат. Ко да го изџвакал и повратил некој ланскиот...

Извинете Миле Китич Монси и Стек Ношпал, ко да заборавате дека имавме цик цак дресови една сезона, оние што преливаа една у другс боја тие после триплетето мислам ги извадија.
Не е лош дресов штокурац, имало и полоши иако боље би било место тие кривите линии да бидат прави ама па таков дрес имавме мислам Манчини коа беше тренер со Јоветиќ и Миранда коа беа тука.

Мене најубави дресови ми се 09/10 и 06/07 ми се чини беше тој, играа Ибра, Круз, Адриано. Последната сезона на Манчини мислам или првата на Мурињо.

Небитно, а сега одам мирно на еден попладневен пауер нап.
Позз

Брат оправдуам изразување уметност внесување новини ама воа на ваков важен дрес не. Ја генералниот од 2010-2011 баш заради грдите линии не го земав

Брат оправдуам изразување уметност внесување новини ама воа на ваков важен дрес не. Ја генералниот од 2010-2011 баш заради грдите линии не го земав
И што е толку важен дресов бе. Што има 2 ѕвезди, па и другата година ќе има 2 ѕвезди и третата и петата,минимум 10 сезони у иднина ќе стојат 2 ѕвезди на дресот.

Битен е тој у кој освоиле титула, од триплетето 09 10 сезоната тој дрес вечито ќе се памти а не тој од следната, голем кур ако имал 50 украси на него кога Бенитез беше тренер и мртвиот Касано не скина за титула :D

Џеко уште буши - играчиште.
Нема шанси Арнаутовиќ на тие години ниту во Српска лига толку да трпа. Штета што не го задржавме овие две години да лапнеше и он скудето и уште поголема штета што не го донесовме многу одамна. Rечиси сигурно ќе беше со 100 голови во Интер за 3-4 сезони кога играше тој период за Рома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom