Фан Клуб: Интер

Уште три победи и официјално ќе биде титулата.
:oleee:

Единствена замерка за вчера е што го извади Лаутаро зашто овој брка голови за најдобар стрелец во лигата. Турам тука требаше надвор ако веќе мораше да добие минути Санчез.

Единствена замерка за вчера е што го извади Лаутаро зашто овој брка голови за најдобар стрелец во лигата. Турам тука требаше надвор ако веќе мораше да добие минути Санчез.
Лаутаро беше изваден ваљда ради тие мртви репрезентации, превентивно, зашо најкасно доаѓаат овие од Јужна Америка и ваљда нејќеше да ризикува со него да не се сјебе случајно. Мене многу ме нервира константното вадење на Гери, вчера дури се виде дека е видно фрустриран, а човекот е убедливо најдобар штопер у тимот, па и во Серија А. Вчера нарочито беше добар, изгази во двата правци. Нека не ме нервира Инзаги со таквото вадење на главните играчи, Пеп 5 сезони по ред игра со една или ниедна измена во текот на натпреварите, а редовно брка 4 титули и игра на 4 фронта до крајот.

Друга ствар што ме нервира, Фратези. Добро бе да го ебам, толку ли не му покажа дечково дека заслужува повеќе минутажа?? Михтаријан со секоја утакмица се повеќе и повеќе ме нервира, премногу комфор зона има и прави милион глупости, а од друга страна Фратези закован на клупа цела сезона а кога и да влезе има огромен импакт врз екипата. Мора да почне се почесто да е во прв тим да не му ебам све на Инзаги.

И трета работа, да му честитаме на бабанот Марио за две работи. Првата работа е што конечно го скрши мразот на Меаца и успеа да сведочи пред се на даден гол од страна на Интер, а потоа и на победа. Втората работа е што успеа и во инфлуенсерскиот свет, стави хаштаг од локација на врвот на автобус во Џенова. Иначе ако не ставеше хаштаг таму ја ќе мислев дека е 65-ка Стајковска да ти ебам се помодарско јас на тебе.

Лудило од сезона има Инзаги.
Он на трансфери во 3 сезони има добиено од прилика 180 мил. (трансфермаркт рачуница)
Таа сезона кога освоивме 19то Скудето потрошивме повеќе од 180 мил.
Продажбите да не ги споредувам...од 2020/21 во тимов се само Де Фрај, Бастони, Барела, Дармијан и Лаутаро. Тука е и Санчез ама знаеме како и зашто он дојде повторно ова лето.

1712057569727.png

Кога гледам вакви податоци уште покриво ми станува за елиминацијата од Атлетико. Реално ќе бевме фаворити за пласман во финале, со оглед на тоа што противници ќе ни беа дортмунд и барса/псж. При запечатено скудето комплетно ќе се фокусираме на лш и ќе бевме тотално неподносливи на форумов. Вака ни останува уште дербито со Милан и може клуч да и удриме на темава до крај на европско.

Немаше да бидеме фаворити, покажаа неискуство и незрелост со Атлетико. Психолошки бевме у тиквите, не можеш така во ЛШ. Треба нешто повеќе за тој пат до финалето, ни треба некаква ѕверка во средина каде што е Миктаријан и двајца напаѓачи од клупа кога не иде. Џеко да го имавме на клупа ќе беше сосема поинаку.

Јебига, малку да шкрипи некаде и еден лош ден во ЛШ е доволно за да се пакуваат куферите. Оваа сезона да сме задоволни со Скудетото, за понатака ќе видиме. Оние копита од Семпре Интер пак излегуваат со вести како ќе го топеле Бастони, ќе ги блокирам да не ми излегуваат од секаде да не се нервирам беспотребно.

Иначе отсекогаш сме биле неподносливи, независно од резултатите, да бидеме искрени.

Оние копита од Семпре Интер пак излегуваат со вести како ќе го топеле Бастони, ќе ги блокирам да не ми излегуваат од секаде да не се нервирам беспотребно.

Затоа е тука Џонтра.

Патем, ги гледам Болоња поредовно сезонава дека се во игра за ЛШ и оној Калафиори е ептен добар играч кој би се вклопил во овој Интер.
Може да игра на позиција кај Бастони и Ачерби а има само 21 година.

Затоа е тука Џонтра.

Патем, ги гледам Болоња поредовно сезонава дека се во игра за ЛШ и оној Калафиори е ептен добар играч кој би се вклопил во овој Интер.
Може да игра на позиција кај Бастони и Ачерби а има само 21 година.

Oд штоперите највеќе го посакувам Скалвини.

Mozno e da zakasnivme za nego, zasto ima interes sega i od PL, a e meta na Marota i Ausilio edno 2 godini sigurno, samo poradi finansiski poteskotii ne go zemaa koga imase pogolem prostor za istoto i bese poeftin, od prosta pricina sto parite koi gi imaa za trosenje gi planiraa za drugi pozicii i ne bevme u moznost da trosime na veke definirana jaka odbrana, kade realno imaa 3ca sigurica kvalitetni starteri uvek. Inace za ovoj zamaram podolgo vreme i mnogu sakam da dojde i da se kompletira i definira odbranata za naredni 5 godini sigurno, so ogled na toa deka veke Bastoni i Pavard se tuka.

E sega zavisi letovo sto ke se sluci mozno e da e dosta turbulentno od aspekt na toa koj ke e sopstvenik na timot, prodazbi na glavni igraci ne ocekuvam, a veke se zasilija osetno za napad i sredina so slobodni transferi taka da prerano e da se spekulira za nekoi poosetni investicii, mislam deka i prodolzuvanjeto na dogovorite na Lautaro i Barela e prolongirano radi ova, zatoa i se ceka.

Se igra nekoja igra vo pozadina babani

1712139672943.png

Топ бе, тепав конечно.
Рутинска утакмица, тие Емполи ептен боси. Имавме доста шанси, Павард 2-3, Бастони, Лаутаро у 2ра минута, 3-4 шутеви покрај гол или млаки у голман, Фратези на крај за 3-0. Бастони нешто замараше коа го извади, шутираше терен и клатеше со глава и после као да не му пружи рака на Инзаги ама на крај се гушкаа се смееа нешо Инзаги му збореше. Миктаријан најкрш ми се виде некако, Барела најјак.
И тоа. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom